Megdöbbentő! Cher smink nélkül felismerhetetlen!
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő! Cher smink nélkül felismerhetetlen!

Megdöbbentő! Cher smink nélkül felismerhetetlen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A 61 éves popdíva a színpadon talán még jól mutat, ha feltűnő fellépő ruhájában, parókával és tonnányi sminkkel látja az ember. A valóság azonban elég megdöbbentő, hiszen hétköznapi arcát kevesen ismerik a híres énekesnőnek. Nos, ha az utcán találkoznánk vele, valószínűleg nem is ismernénk fel. 

Azok a sztárok, akiket csak fényképekről ismer az ember, ráadásul jól kikozmetikázott fényképekről, előbb-utóbb kénytelenek szembesülni vele, hogy igazi arcukat látva az emberek teljesen ledöbbennek. Ezért a legtöbben titkolni is igyekeznek igazi külsejüket, főleg ha az egész életükben csak tonnányi sminkkel és alaposan átszabva került nyilvánosság elé. Közéjük tartozik Cher is, aki remek énekhangja mellett arról is híres, hogy minden porcikáját átműtette, többször is. Arca mára felismerhetetlen, és aki arra számít, hogy az utcán a képekről ismert művésznő jön vele szembe, alaposan csalódni fog. Cher hétköznapi arca egyáltalán nem is hasonlít a róla megjelenő felvételeken látható művésznőre. A 61 éves sztár, akiről csak véletlenül kerülnek elő lesifotósok által készített valódi képek, a valóságban olyan, amilyen egy igazi 61 éves. Vagy még olyanabb.


A sok-sok műtét és a sztársággal járó életmód alaposan nyomott hagyott Cher arcán, aki hiába képtelen elfogadni korát, és hiába igyekszik, hogy még mindig 40 évesnek nézzen ki. Mint ahogy azt is hiába fogja az állandóan őt követő fotósokra, hogy miattuk nem talál párt magának. Az öregedő művésznőnek inkább tükörbe kellene néznie, és végre felfognia a korát, és nem nála 20-30 évvel fiatalabb pasikra vadásznia. Lehet, hogy akkor sikeresebben keresgélhetne, ha végre képes lenne elfogadni önmagát és az idő múlását, és igazi külsejét is, ami csak akkor annyira megdöbbentő, ha a hivatalosan készült képekkel hasonlítjuk össze. Ha sikerül elvonatkoztatni a művésztől, és mindössze egy 61 éves nőt akarunk látni, akkor már nem is olyan furcsa a dolog. Ám ez sajnos egy valakinek nem megy: magának Chernek.

HarmoNet tipp: Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x