Cindy ismét kamera elé állt és remekül néz ki! Vajon mi...
Címlap / Showbiznisz / Cindy ismét kamera elé állt és remekül néz ki! Vajon mi a trükkje?

Cindy ismét kamera elé állt és remekül néz ki! Vajon mi a trükkje?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A ’80-as évek legmenőbb modellje ma már túl van a 4. X-en. Két gyereket szült, és ha hinni lehet neki, sosem plasztikáztatta magát. A nemrég készült képeken mégis lepipálja a fiatal pályatársait is. Kérdés, vajon hogy csinálja? 

A 42 éves egykori szupermodell engedett a Vogue csábításának, és ismét kamerák elé állt. Cindy Crawford, aki a ’80-as évek legismertebb és legfelkapottabb modellje volt, azóta már visszavonult a kifutótól, és boldog családanya. Két gyereke is van, ám ez nem hagyott nyomot kifogástalan alakján, mint ahogy a 42 év sem látszik rajta. Pedig saját állítása szerint Cindy soha semmit nem plasztikáztatott magán, csúcsformáját a természetes életmódnak, a sok sétának és a rengeteg fehérjedús ételnek köszönheti.

Meg persze edz is rendesen, és esküszik a sok alvás szépítő erejére. Ezekben tökéletesen igaza van, ám a róla most készült képek láttán mégis felmerül a gyanú: lehetséges így kinézni bármiféle „egyéb” rásegítés nélkül? A válasz sokak szerint nem. 42 évesen ilyen bomba alakhoz kevés a jó adottság, a remek gének, meg az egészséges életmód. Főleg olyan strapás életvitel után, amit a modellek folytatnak, még akkor is ha Cindy a ritka kivételek közé tartozott, és nem mérgezte magát drogokkal meg alkohollal. 

HarmoNet tipp: Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves? Zavarba jössz? >>

Azt ugyan elismerik a legtöbben, hogy Cindy tényleg nem műtette át magát, de szinte biztos, hogy méregdrága és különleges kezeléseknek köszönheti alakja, bőre, arca csúcsformáját. A képek pedig, amik megjelentek a Vogue legutóbbi számában szinte biztos, hogy alaposan fel lettek turbózva ügyes, számítógépes grafikában jártas szakemberek által. Retusálatlan fotók amúgy sem jelennek meg, legyen a modell bármilyen szép és fiatal, egy 4X-es anyukáról meg végképp nem.

HarmoNet tipp: Megint sokkolt: Pucéran vonaglik a szaunában a vadító Britney - Szerinted testdublőr vagy számítógép? Nézd meg magad! >>

Ami tuti, hogy Cindy – retus ide vagy oda – eszméletlen jól néz ki, és még ha a képek fele sem igaz, akkor is büszke lehet magára. Azt meg, hogy mennyi lett átszabva a képeken, nem fogjuk megtudni, szóval kár keseregni, ha valaki 40 fölött nem üti meg Cindy szintjét. A való életben ő maga sem így néz ki. Inkább úgy, ahogy fürdőruhában kapta le egy lesifotós zuhanyozás közben, de azért valljuk be, az sem rossz.

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2388 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x