Kastélyban várta vendégeit Novák Angéla
Címlap / Showbiznisz / Kastélyban várta vendégeit Novák Angéla

Kastélyban várta vendégeit Novák Angéla

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-25

Császári hangulatban telt az este a Hal a tortán csütörtöki adásában Novák Angélánál. Kedvence ugyanis a barokk kor, így nemes egyszerűséggel kibérelt egy kastélyt, és ott rendezte a vacsoráját. Apródok ugráltak körülötte a konyhában, a lányokat pedig koronával ékesítette, és látványos estélyi ruhákba öltöztette. 

Novák Angéla számára nem is kérdés, hogy barokkos hangulatban rendezze meg a vacsoráját, mert mániája ez a korszak. Olyannyira, hogy az adás elején meg is mutatja: még a 27 négyzetméteres lakása is úgy van berendezve, mint egy barokk palota. De a vendégeket végül nem ide, hanem egy igazi kastélyban invitálja, amit egy ingatlanostól bérel. S hogy teljes legyen az összhatás, vendégeinek nagyestélyi ruhákat küldet, hogy azt viseljék a vacsora alatt. A főzéshez pedig apródokat fogad, hiszen az mégsem járja, hogy a kastély konyháján az úrnő tevékenykedjen! De azért ő maga is aktívan kiveszi a részét főzésből, nem engedi ki a kezéből az irányítást. Már a bevásárlásnál is az apródok segédkeznek, de azért a konyhában adódnak kalamajkák, a szűrőkanalat például először fel sem ismerik.


Érkezésnél a lányok belebújnak a kiválasztott ruhákba, de először nem igazán tetszik nekik a helyzet, kényelmetlenül érzik magukat. A hét fáradtsága kezd kijönni rajtuk, nyafognak, így kicsit holtpontra jut a hangulat. Emiatt a beszélgetés is nehezen indul, de végül mégis megered a nyelvük, még a nem-átalakító műtétjéről is kifaggatják Angélát, és a pasikról is.


„Arra számítottam, hogy jobban díjazzák majd a szép ruhákat – szomorkodott Angéla. – Hiszen mindannyian a showbizniszben tevékenykednek, egy ilyen kis jelmezes játék igazán testhezálló lehetett volna. Egyébként is jól esik néha egy kicsit csillogóbbnak lenni, mint a hétköznapokon. Mégis, annyira nem voltak lenyűgözve, inkább teherként élték meg a dolgot. De végül azért a tiarákat, amiket ajándékba adtam – és egyébként eredetileg meg akartam koronázni őket – maguktól is szívesen a fejükre tették.”


Vacsora közben két apród is táncol a lányoknak, Angéla pedig énekel, amíg a lányok körülötte keringőznek, így nagyon látványosan ér véget az este. „Ez az utolsó tánc különösen szép pillanatként maradt meg számomra – mondta Angéla. – Remélem, hogy ekkorra már a lányok is jobban élvezték az estét!”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x