Furcsa pletykák Kidman körül
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Furcsa pletykák Kidman körül

Furcsa pletykák Kidman körül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A boldog anyuka alig négy hónapja adott életet gyermekének, és máris fantasztikus formában van. Nicole Kidman gyönyörű, alakja tökéletes - tökéletesebb, mint lennie kéne. A sztárvilágban hamar felrepült egy pletyka, hogy a szép színésznő kislánya nem saját baba. 

 

Rendezvénynaptár
Nem lenne első eset ha kiderülne, hogy Nicole Kidman kislányát béranya szülte. A szépséges színésznő persze tagadja, hogy bármilyen segítséget igénybe vett volna Sunday Rose világrajöveteléhez, a papát kivéve természetesen. Hollywoodban mégis egyre többen találgatják, vajon honnan van a baba? A pletyka elsősorban Kidman fantasztikus alakja miatt kapott szárnyra, a színésznőnek ugyanis már a kislány születése után két nappal, vagyis első nyilvános megmutatkozásakor sem volt már egy icipici hasa sem! Ez több, mint csodálatos. 

Ezt persze meg lehet magyarázni fűzőkkel, meg mindenféle csodaszerekkel, ám sokaknak igen gyanús a dolog, már csak azért is, mert Kidman és Cruise sokévnyi házassága alatt a színésznőnek egyszer sem sikerült teherbe esnie (így válás lett a vége). Kidman most 42 évesen mégis sikerrel adott életet a picinek. Többen a férje, a zűrös életű Keith Urban apaságát is kétségbe vonják, mivel a férfi masszív alkoholista, és többen van elvonón, mint otthon.

HarmoNet tipp: Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky is ezt választotta >>

Kidman ismerősei nehezen tudják elképzelni, hogy a férj bármire is képes az ágyban, kivéve a részeg horkolást. A kispárnákkal kitömött pocak meg a béranya pletykájára Kidman nem sokat ad. Amikor erről kérdezték, kijelentette, hogy még szeretne több testvérkét is kislányának, ám amikor ennek módja is szóba került, röviden csak annyit mondott: „Ez túl személyes”.

 
 
[ 848 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x