Denise Richards új példaképe - Vajon melyik botrányhősnőt...
Címlap / Showbiznisz / Denise Richards új példaképe - Vajon melyik botrányhősnőt választotta?

Denise Richards új példaképe - Vajon melyik botrányhősnőt választotta?

Forrás: Dr. Info
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Sokban hasonlítanak. Vérmérsékletük azért némileg eltér. Denise is szőke és igen bájos. Reméljük nem lép a botrányhősnők csatasorába. Kit bálványoz újabban? 

A gyönyörű színésznőt ámulatba ejtette Madonna koncertje. Denise szerint aki csak Madonnára néz, máris lustának érzi magát. Az energikus kétgyermekes anya még mindig a toppon van. Madonna inspirációt jelenthet mindenki számára.

Madonna olasz származású amerikai popsztár, énekes, dalszövegíró, zenész, lemez és film producer, táncos, koreográfus, színésznő, divattervező, divatdiktátor, fotómodell, aktmodell, "botrányhős", regényíró, üzletasszony. A Maverick Recording Company - lemeztársaság alapítója és 40%-os társtulajdonosa. Többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas, leginkább innovatív videoklipjeinek, fellépéseinek valamint a munkásságában használt szexuális, vallási és politikai témáknak köszönhetően vált híressé.

Gyakran nevezik úgy is, mint a "Pop Királynője". Az 1982-es debütálás óta több listahódító albumot és kislemezt adott ki, és ezidáig mintegy 250 millió lemezt adott el. A Billboard szerint Madonna 2006-os Confessions Tour-ja a legtöbb bevételt hozó koncertturné a női előadók közül. Mind a Guinness Rekordok Könyve, mind a Billboard szerint Madonna minden idők legsikeresebb és leggazdagabb énekesnője, valamint egyike a leggazdagabb önerőből felkapaszkodott nőknek. A Forbes magazin 350 millió dollára becsülte vagyonát. 2007. szeptember 27-én jelölést kapott a Rock’n’Roll Hírességek Házába.

Dr. Info
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x