Rettenetes: Tigrisek tépték szét az állatkert takarítóját...
Címlap / Showbiznisz / Rettenetes: Tigrisek tépték szét az állatkert takarítóját

Rettenetes: Tigrisek tépték szét az állatkert takarítóját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Véletlen baleset, ami szerencsétlenül végződött. Az óvatlan takarító beesett a tigrisek területére, és hiába siettek segítségére a gondozók, már nem tudták megmenteni. A szingapúri állatkert látogatói döbbenten nézték végig az esetet. 

Csütörtök délben az egyik takarító véletlenül beesett a tigrisek területét határoló árokba a szingapúri állatkertben. A 32 éves Nordin Mondongra három hatalmas fehér tigris vette magát, a férfinak esélye sem volt a menekülésre. Omar, Winnie és Jippie, a három tigris ösztönösen védte területét, ahová a szerencsétlen „betolakodó” pottyant. A döbbent látogatók sikoltozva nézték végig a horrorisztikus jelenetet, ahogy a tigrisek összemarcangolták Nordin Mondongot.

HarmoNet tipp: Meglepő ajándék: Az elnök új kiscicája - nem mindennapi nagymacskát tart Putyin >>

A tigrisek gondozói azonnal munkatársuk segítségére siettek, és két állatot sikerült elzavarniuk, de a harmadik nem engedte el áldozatát. A takarító olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás közben meghalt. Az állatkertbe kiérkező rendőrök lezáratták a tigrisek területét és annak környékét, így a szingapúri állatkert legfőbb látványosságai, a fehér tigrisek most nem látogathatóak. Nordin Mondong június óta dolgozott az állatkertben, és csütörtökön elvileg a csimpánzok ketreceit kellett volna kitakarítania.


Nem tudni, mit keresett a tigrisek területén, ám egy szemtanú szerint a férfi elég zavartan viselkedett, mielőtt beesett volna a látogatókat a tigrisektől elválasztó árokba. A nyomozás még folyik, hogy kiderítsék, mi történt pontosan. Az állatkert igazgató helyettese közölte a családdal a férfi halálát, és biztosította őket arról, hogy mindenben segítségükre lesznek ebben a nehéz időszakban. A tigriseket nem bántották, de egyelőre nem lehet látogatni őket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x