Csapó Gábor főzés közben is aludt
Címlap / Showbiznisz / Csapó Gábor főzés közben is aludt

Csapó Gábor főzés közben is aludt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szicíliában elsajátított különleges fogásokat tálalt kedden este Csapó Gábor. Az olimpiai bajnok vízilabdázó kedvenc fogásait már tökélyre fejlesztette, így amiatt sem kellett aggódnia, hogy napirendjét követve a főzés kellős közepén álomba szenderült. 

Csapó Gábor, a keddi vendéglátó ragaszkodott megszokott napirendjéhez. Így fordulhatott elő, hogy a főzés kellős közepén elvonult néhány órát aludni. Délutánonként pedig egy uszodában oktat gyerekeket: természetesen ezen a napon a medencében is a főzés volt a téma. Az olimpiai bajnok vízilabdázó különleges szicíliai menüvel készült vendégeinek, ugyanis korábban hat évig élt ott.


„Az egyik legjobb játékostársam, Sandro Campagna édesanyjától, Ameliától tanultam főzni. Ott nem divat étteremben, pénzért meghívni másokat, annál szívesebben kínálják a vendégeket a saját otthonukban, a maguk főztjével. A hat év alatt engem is sok barátom látogatott meg, őket is mindig örömmel látták, én pedig főzés közben rengeteg hasznos fogást lestem el.  Mérges tésztámat azóta olyan tökélyre fejlesztettem, hogy folyton meghívnak a barátaim, hogy főzzek nekik belőle.”


Gábor az este hangulatával is nagyon elégedett volt, mint elmondta, szerencsésnek tartja, hogy a második nap jutott neki. „Így volt már egy napja előtte a társaságnak, hogy kicsit összerázódjon, de még senkin nem érződött a hét fáradtsága.”


A heti csapatból egyébként Lajsz Andrással és Krisz Rudival jött ki a legjobban. „Talán mert 9 éves koromtól kezdve az uszodában is csak fiútársaságban voltam, a barátkozást illetően inkább a férfiakkal találom meg a közös hangot most is, a nőkkel kevésébé. De mindannyiukkal nagyon jól éreztem magam."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1951 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x