A sztárok sosem öregszenek! - Szerintünk szerencsére igen...
Címlap / Showbiznisz / A sztárok sosem öregszenek! - Szerintünk szerencsére igen

A sztárok sosem öregszenek! - Szerintünk szerencsére igen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Nem egy híresség retteg attól, hogy az idő múlik, és előbb utóbb elmúlik. Felette is. Sokan tagadják, hány évesek, és nem csak Gábor Zsazsa az, aki képtelen felfogni valódi életkorát. Pedig nem is az a lényeg. 

Zsazsa anno felpofozta azt a rendőrt, aki szóvá tette, hogy a művésznő meghamisította irataiban a születési dátumát. A díva, aki 1917-ben született jól látható módon átjavította az egyest kettesre. Az eset miatt Zsazsa 3 napot ült, és 13.000 dollár bírságot fizetett, bár a művésznő szerint a rendőr bánt vele durván és sértőn.


Melanie Brown, az egykori Spice Girls énekesnője saját születésnapján kapott idegrohamot és sírógörcsöt, amikor megtudta, hogy barátai fel szeretnék köszönteni, és még tortát is kap, harminc gyertyával. A korát elfogadni képtelen Rettenetes Fűszer teljesen kiborult, ám egy okos barátja gyorsan leszedett pár gyertyát, és Melt felköszöntötték – 19 szülinapja alkalmából. Lássunk csodát, Mel megnyugodott, és nagyon örült mindennek.


HarmoNet tipp: Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl  >>

Nemrég derült ki a fantasztikus hanggal megáldott énekesnőről, Anastaciaról, hogy bizony ő is letagadott pár évet. A szőke, ám fekete hangú hölgy idén töltötte be a 40-et. Eddig mindig négy évvel fiatalította magát, és pont ő volt az, aki mindig büszke volt arra, hogy vállalja korát. Hát, mégsem. Nemrég vallotta csak be, hogy bizony már rég nem a harmincasok táborát szaporítja.


Hasonló problémával küzd Jennifer Aniston is, aki jövő év februárjában lenne 40. De nem lesz. A tény, hogy belép a 4. X-be, annyira kiborította a színésznőt, hogy még azt is megtiltotta, hogy bárhol, bárki kimondja vagy leírja ezt a szörnyűséget. Ha elkerülhetetlen, akkor úgy kell: 30+10. Mert ő örökre 30 éves marad, legfeljebb mindig egy kicsivel többet kell majd hozzáadni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 933 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x