Mészáros Kitty lelép
Címlap / Showbiznisz / Mészáros Kitty lelép

Mészáros Kitty lelép

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mészáros Kitty búcsúzik a Csillagvirág Klinikától. A színésznő több, mint négy éve dolgozik már együtt a csapattal, és maga döntött a távozás mellett. Kollégái jelenet közben lepték meg Kittyt egy meglepetés-búcsúztatással, virágcsokorral és egy oklevéllel. Az, hogy Pongrácz Barbara karaktere marad-e a sorozatban, vagy távozik Kittyvel együtt, egyelőre nem publikus. 

Mészáros Kitty a kezdetektől együtt forgatott a többiekkel, a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarájaként egy ország szerette és ismerte meg. A fiatal színésznő négy év után döntött úgy, távozik.


Kitty szülei jelenleg Írországban élnek, a lány most, hogy a forgatások számára véget értek, meglátogatja őket, és hosszabb időt tölt a szigetországban. Kitty elárulta, szeretne új dolgokat kipróbálni, és a nyelvtudását is tökéletesítené.


„Azt, hogy végleg kinn maradok-e, vagy hazajövök, nem tudom. Annyi biztos, hogy most a családohoz megyek, a többi a jövő zenéje!”



A Jóban Rosszban sorozatból Kittyt kollégái búcsúztatták: meglepték egyik utolsó jelenetének forgatása közben, egy virágcsokorral és egy oklevéllel, amelyet sorozatbeli nagymamája, Tordai Teri adott át. Kitty szemébe bizony könnyek szöktek, miközben végignézett Jóban Rosszban-beli családján és barátain, de elárulta, a döntését nem bánta meg, habár abban is biztos, hogy a Csillagvirág Klinika még sokáig hiányozni fog neki…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x