Hihetetlen! Paris és Benji szakítottak!
Címlap / Showbiznisz / Hihetetlen! Paris és Benji szakítottak!

Hihetetlen! Paris és Benji szakítottak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Nemrég még arról beszélt a szőke botrányhősnő, hogy boldogok és gyereket szeretnének. Igaz, látták többször is egyedül bulizni, még a királyi család tagjaival is próbált rázni egyet, ám arra senki nem gondolt, hogy a pár ilyen hamar szakítani fog, hiszen Paris egészen megváltozott Benji mellett. A látszat azonban néha csal... 

9 hónap után szakított Paris Hilton kedvesével, Benji Maddennel, pedig nemrég boldogan újságolta, hogy együtt ünnepelték 8 hónapos évfordulójukat és nagyon boldogok. Ám a látszat csal, és hiába bízott benne mindenki, hogy közeleg egy újabb álomesküvő, a pár szakított. Egészen pontosan Paris volt az, aki lapátra tette zenész kedvesét, és ez a legkülönösebb. Paris ugyanis egészen megváltozott Benji mellett, nem drogozott, nem lépett félre, mértékkel alkoholizált és még a konyhát is megtalálta a lakásban. Mindenki arra gondolt, az örökösnő jó útra tért, és valóban, a szakítás oka nem is Paris botrányos életmódja volt, hanem a szőke csajszi elégelte meg párja elviselhetetlen stílusát.

Benji hatalmaskodó és erőszakos egyéniség, aki teljesen elnyomta Parist (már ha el lehet nyomni a legtöbbet szereplő botrányhősnőt bármiben is…), dirigált neki, megszabta mikor mit tehet, hogyan nézzen ki, utasítgatta. Ez kicsit furcsán hangzik, hiszen Paris nem az a fajta, aki ezeket eltűrné, és életvitele, botrányai és szereplései sem arra utalnak, hogy hagyta volna magát terrorizálni. Abban viszont a pár közös ismerősei is egyetértenek, hogy Benji természete nem könnyű, és időnként tényleg arrogánsan bánt híres-hírhedt kedvesével. Az egész történet vége a szokásos lett: a pár szakított, ám abban kivételek, hogy továbbra is nagyon jó barátok maradnak. Elmondásuk szerint mindketten nagyon szeretik a másikat, és soha egyikük sem lépett félre a 9 hónap alatt (ami a fehérmájú, pornófilmes Paristól nem kis teljesítmény), ám akkora a különbség kettejük között, hogy nem érdemes tovább húzni az elkerülhetetlent.


HarmoNet tipp: Paris Hilton interjút adott: családot szeretne a szőke szépség >>

Így legalább egyetértésben és békességben váltak el,
lehet, ha még pár hónapig nyaggatják egymást, már nem ilyen szépen fejeződött volna be a 9 hónapig tartó románc. Kivételesen Paris nem botránnyal intézett el valamit, ami valóban azt mutatja, hogy szerette Benji Maddent.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x