Ki lett idén a legjobban kereső hollywoodi pár? Eláruljuk!...
Címlap / Showbiznisz / Ki lett idén a legjobban kereső hollywoodi pár? Eláruljuk!

Ki lett idén a legjobban kereső hollywoodi pár? Eláruljuk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Vajon egy év alatt melyik sztár páros szedte össze a legtöbb pénzt? Kik és mivel kerestek milliókat? Vajon a pár melyik tagja népszerűbb és ki kereste meg a családi kassza bevételéből a nagyobb részt? Nos, eláruljuk... 

…hogy a Forbes magazin listája szerint tavaly június és idén június között eltelt egy év alatt a Jay Z – Beyonce páros kaszálta a legnagyobbat! A zenész házaspár egyetlen év alatt 162 millió dollárt keresett, többet, mint a 2. és 3. helyezettek együttvéve. A rapper Jay Z 82 milliót énekelt össze, és felsége majdnem ugyanennyit, 80 milliót keresett énekesnőként, színésznőként és különböző márkák reklámozásából. Így a családi verseny kettejük közt elég kiegyenlített, nem úgy, mint a harmadik helyen szereplő Beckham házaspárnál.


Victoria és David mindössze 58 milliót szedett össze, és ebből is a nagyobb részt, 50 milliót David, aki az egyik legjobban fizetett labdarúgó a világon. Felesége, a különc, népszerű, ám rendkívül lusta Vic csak 8 milliót tett le az asztalra, pedig ha egy kicsit is megerőltetné magát, ennek a sokszorosát vihetné haza, ám ő nem igen tesz semmit azért, hogy jól menjenek üzleti ügyei, nem egyszer pert akasztottak a nyakába, mert még azt sem teljesítette, amit elvállalt. 

A dobogó 2. fokán a Smith házaspár áll, Will és Jada Pinklett 85 milliót keresett meg egy év alatt. Itt is bőven Will javára billen a családi mérleg, míg ő 80 milliót kapott filmszerepeiért, mint az Államok legnépszerűbb színésze, addig felesége csak 5 milliót kasszírozott. Ez is szép teljesítmény, hiszen köztudott, hogy Jada Pinklett példás anya és háziasszony, neki első a család, második a család, és harmadik is a család. A pénz és a munka csak ezután jön.


Idén ez a három páros került a dobogóra, de azért nem kell félteni a többieket sem. Brad Pitt és Angelina Jolie például 34 milliót keresett, Tom Cruise és Katie Holmes 13-at (bár náluk csak Tom dolgozik most, Katie főállású anyuka).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1027 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x