Komcz Zsuzsa ismét színpadon!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Komcz Zsuzsa ismét színpadon!

Komcz Zsuzsa ismét színpadon!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Tavaly telt ház fogadta és őrjöngött a közönség. Még mindig imádják, és hangja tényleg csak ritkán hallható élőben. Idén is fellép, na nem a fővárosban, de keleti végeink erődjében. Fogadjátok szeretettel! 


Rendezvénynaptár
November 27-én a Kölcsey Központ Nagytermében ad koncertet a hazai zenei élet egyik kiemelkedő legendája, Koncz Zsuzsa. A tavalyi nagy sikerű fellépés után idén is teltházas koncertre számíthatunk. Dalai szabadságról, ki nem mondott ellenállásról szólnak, s arról a vágyról, hogy változzon a világ.

A mai világban is vannak emberek, akik nem okoznak csalódást. Ismeretlenül is ismerőseink ők, akik sokszor a zilált mindennapjainkban az állandóságot, az értéket képviselik. Ilyen művész Koncz Zsuzsa is, aki egy országos turné keretében vendégszerepel Debrecenben. November 27-én csütörtökön 19 órától várja rajongóit a Kölcsey Központ Nagytermében egy fergeteges, magával ragadó, óriási bulira.

Koncz Zsuzsa ezekkel a koncertekkel szeretné megköszönni mindazt a figyelmet, szeretetet, megértést, amellyel körülveszik, akik értik és kedvelik dalait, akik "vele voltak" eddig pályáján. Persze szeretettel várja azokat is, akik az utóbbi időben fedezték fel, szerették meg dalait.

A művésznő drámai erejű munkásságáért az idei március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából Kossuth-díjat vehetett át, és munkája elismeréseképpen a 2008. évi Prima Primissima Díj zeneművé-szeti kategóriájának egyik jelöltje.

Elismerései: Liszt Ferenc-díj (1977), Érdemes művész (1989), Kazinczy-díj (1989), a Magyar Köz-társasági Érdemrend Tisztikeresztje (1995), Huszka Jenő-díj (1998), Emerton-díj (1999), Arany Zsiráf életműdíj (2000), Mecenas-díj (2001), a Francia Becsületrend lovagja (2001),  a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (2006), Kossuth-díj (2008). 
 
[ 723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x