Robert de Niro - ismét a hazai mozikban (Videóval!)
Címlap / Showbiznisz / Robert de Niro - ismét a hazai mozikban (Videóval!)

Robert de Niro - ismét a hazai mozikban (Videóval!)

Forrás: Dr. Info
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Karizmatikus, erőteljes egyéniség. Inkább kicsit gonosznak, félelmetesnek, mint dögösnek érezzük és még így is lehet szeretni, sőt imádni. A legizgalmasabb filmek mindenképpen köthetők nevéhez. Mivel kápráztat el idén? 

Robert de Niro 1943. augusztus 17-én született. Anyja festőművész, apja pedig festő és szobrász volt. A filmezéssel húszas évei végén találkozott először: Brian de Palma The Wedding Party-jában kapott szerepet, amellyel nem aratott különösebb sikert.

Harmincévesen, egy súlyosan beteg baseball-játékos alakjának megformálásával nyerte el a kritikusok legjobb színész számára odaítélt díját. Nem sokkal ezután figyelt fel rá Martin Scorsese, aki több produkciójába is bevonta őt. Együttműködésük a Taxisofőr, az Aljas utcák, A nagymenők és A Dühöngő Bika című alkotásokkal gazdagította a filmtörténetet.

Kétségkívül, az áttörést a Francis Ford Coppola által rendezett Keresztapa – trilógia második része hozta el számára, ahol Vito Corleone maffiavezér karakterét rendkívül hitelesen keltette életre. Munkáját Oscar-díjjal jutalmazták. Karrierje ezután jó ideig töretlenül ívelt felfelé.

Magánéletéről inkább csak pletykákból, mintsem tőle magától informálódott a bulvármédia. Többször nősült, első felesége Dianne Abbott, színésznő volt, aki fiúval ajándékozta meg őt. A válás után Toukie Smith-el melegítette fel kapcsolatát, amelyből ikrek születtek. 1997-ben oltárhoz vezette Grace Hightowert, de emellett mindenféle szóbeszéd járta arról, hogy  prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe.

1998-ban John Frankenheimer  Ronin-jával vette le e nézőket a lábukról, az 1999-es év pedig Oscar-díj jelöléssel lepte meg a művészt a Csak egy kis pánik-ért, ahol végre humoros oldaláról is megmutatkozhatott. Ezen képességét az Apádra ütök című moziban is bizonyította.

Várhatóan 2008. december 25-én kerül a hazai mozikba A törvény gyilkosa című film, amelyben Al Pacinoval közösen bűvölik el újra a magyar rajongókat.Dr. Info
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x