Ismét túladagolta magát Winona Ryder
Címlap / Showbiznisz / Ismét túladagolta magát Winona Ryder

Ismét túladagolta magát Winona Ryder

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Egy repülőút során lett rosszul a színésznő, kórházba vitték, ahonnan nemsokára gyógyultan távozott. A hivatalos álláspont szerint egy kisebb fertőzés áll a rosszullét mögött, ám a valóság ettől sokkal egyszerűbb és szomorúbb. Winona évek óta gyógyszerfüggő. 

Los Angelesből Londonba repült a Winona Ryder, amikor rosszul lett a gépen. Földet érés után azonnal kórházba szállították, ahonnan másfél óra múlva gyógyultan távozott. Szóvivője szerint csak egy egyszerű fertőzésről van szó, és csak a biztonság kedvéért vitték kórházba, a színésznő egyébként teljesen egészséges. A hivatalos állásponttal ellentétben azonban nem egy egyszerű fertőzéstől lett rosszul a színésznő, és a kórházban sem tudták másfél óra alatt kigyógyítani régi betegségéből. Winona ugyanis hosszú ideje gyógyszerfüggő, és mivel nagyon fél a repüléstől, kissé túl sok nyugtatót szedett be. A túladagolás miatt lett rosszul, és a kórházban ezen igyekeztek segíteni, valószínűleg egy fiziológiás sóoldatot kapott intravénásan – többet nem igen lehet tenni, egy függőséget nem lehet másfél óra alatt kikúrálni, ám fertőzés se nagyon van olyan, ami ilyen hamar elmúlik. 

HarmoNet tipp: Rettenetes: Börtönben a Melrose Place sztárja! - Heather Locklear nyugtatókkal torzította el magát >>

Winona Ryder régóta küzd gyógyszerfüggőségével, 2001-ben még bolti lopást is elkövetett benyugtatózott, és kissé beszámíthatatlan állapotában. Akkor rengeteg olyan gyógyszert találtak nála, amiről nem volt képes számot adni, és kiderült, hogy már évek óta rendszeresen szed különféle nyugtatókat. Winona azóta volt már elvonón, és időnként úgy is látszott, hogy sikerült kigyógyulnia a betegségéből, ám most mégis visszaesett. Lehet, hogy valóban csak a repüléstől fél ennyire, de az is, hogy mind a mai napig rendszeresen szedi a kis pirulákat, hiába volt kezelésen. Problémájával nincs egyedül, kolléganői, kollégái szinte kivétel nélkül hasonló gondokkal küszködnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x