Budapesten ünnepelte születésnapját Vincent Cassel (Fotókkal!)...
Címlap / Showbiznisz / Budapesten ünnepelte születésnapját Vincent Cassel (Fotókkal!)

Budapesten ünnepelte születésnapját Vincent Cassel (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Halálos közellenség magyarországi díszbemutatójára érkezett Budapestre a Bíbor folyók, a Dobermann, A gyűlölet, s az Ocean’s 12 sztárja, Vincent Cassel. A délutáni sajtótájékoztatón újságírók kisebb hada várta a rendkívüli kisugárzással megáldott francia színészt, aki a legnagyobb természetességgel állta a kérdések rohamát. Az esti díszbemutatóra csak a szerencsés rajongók juthattak be, köztük magyar hírességek is, akik lelkesen sorakoztak a világsztár autogramjáért. 

Izgatottan várta a vendégsereg szombaton este az Aréna Pláza - Cinema City előterében, hogy végre megpillanthassa a francia filmgyártás kiemelkedő alakját, a sármos Vincent Casselt. A színész minden sztárallűr nélkül úgy sétált be a moziba, mintha jegyet váltott volna egy nyolckor kezdődő filmre. A mosolygós, lehengerlő stílusú filmsztár szívesen beszélgetett a zavarban lévő rajongókkal, s az őt, illetve filmjeit imádó magyar hírességekkel is boldogan állt a fotófal elé. Jaksity Kata kérdése elől, miszerint mi lesz a további programja Budapesten, kitért egy mosollyal.Laky Zsuzsi és barátnője, már napokkal a bemutató előtt kiválasztották, milyen ruhában érkeznek a jeles napra,
hogy a legjobb formájukat mutassák, ha esetleg lesz lehetőségük egy Vincenttel közös fotóra. Természetesen volt, így a lányok fülig érő szájjal ültek be a vetítésre.


A lendületes gengszterfilm hatása alá került a jelenlévő többi híresség is, így Erdőhegyi Brigitta, Szakál Miki, Orosz Barbi és Bagi Iván is megrendült, gondolkodó arccal távoztak a moziból.


A negyvenedik születésnapját Budapesten ünneplő Vincent Casselt a szombati gálavetítésen egy zsúfolásig megtelt mozi köszöntötte. A rajongók magyarul énekelték el neki a „Boldog szülinapot…” című dalocskát. A premier után Vincent magyar barátaival kíváncsian ám szerényen vetette bele magát a budapesti éjszakába, hiszen másnap korán indult a repülőgépe.

A filmről
Jacques Mesrine a francia történelem talán legismertebb gengsztere volt, akinek élettörténete szinte kiáltott a megfilmesítés után. Az élettörténetéről íródott L’Instinct de Mort (Halálos ösztön) című könyv ragyogó összefoglalása volt sajátos karrierjének, legendáját pedig csak növelte, hogy Párizs közepén rendőrök lyuggatták őt szanaszét közvetlen közelről. Az eltelt évek alatt nem kopott meg Mesrine fénye, sőt ma is legalább annyian ismerik őt Franciaország-szerte, mint aktív korában. 

Jean-François Richet rendező és csapata rájött, hogy ezt a páratlanul gazdag élettörténetet nem lehet egyetlen filmbe sűríteni, ezért 2007 májusától 2008 januárjáig forgatva egyszerre két játékfilmnyi anyagot vettek fel, hogy két részletben láthassák a nézők Mesrine bűnökkel és érdekességekkel teli életét. Vincent Cassel főszereplésével az első epizódban annak lehetünk szemtanúi, ahogy Mesrine beépül a szervezett bűnözésbe és maga is gengszterré válik, a második részben pedig már a leghíresebb francia bűnözőként folytatja pályafutását. Az utóbbi évek legambiciózusabb francia filmje, mely a Fórum Hungary forgalmazásában kerül Magyarországra, olyan kiváló szereplőgárdát vonultat fel, mint Ludivine Sagnier (Swimming Pool), Mathieu Amalric (A Quantum csendje) vagy Samuel Le Bihan (Farkasok szövetsége).
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x