Pamela Anderson politizál - a szőke szexistennő megmondta...
Címlap / Showbiznisz / Pamela Anderson politizál - a szőke szexistennő megmondta Obamának, mit tegyen!

Pamela Anderson politizál - a szőke szexistennő megmondta Obamának, mit tegyen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Pamela még csak pár éve kapott kettős állampolgárságot, ám máris hatalmas lendülettel veti bele magát a politikai életbe. A szőke kebelcsoda nem csak vallja, hangoztatja is véleményét, mégpedig a legfontosabb helyen, a Fehérházban. Nyílt levél Obamának a szexi sztártól. 

Pamela Anderson életében először szavazhatott az amerikai elnökválasztáson, és természetesen Obamát választott. Mivel Pamela kanadai állampolgár, és csak 4 éve kapta meg a kettős állampolgárságot, eddig nem foglalkozhatott politikával az Államokban, ám most már bátran megteheti, és ő él is ezzel a lehetőségével. Pár nappal az elnökválasztás után máris nyílt levélben fordult Obamához, és elmondta, mit kell tennie az elnöknek. Pamela szerint. 


A világ legismertebb nyuszi lánya (összesen kilencszer szerepelt a Playboy címlapján) arra szólította fel az elnököt, hogy vessen véget az iraki háborúnak, és hívja haza csapatait, legalizálja a marihuána fogyasztását, emellett buzdítson a vegetáriánus életmódra. Mivel Pamela elszánt környezetvédő, elvárja, hogy Obama is fordítson fokozott figyelmet az állatok védelmére. A sztár továbbá azt javasolja, hogy kasztrálják a pedofil bűncselekmények elkövetőit, sőt, azokat is, akik valószínűleg el fognak követni ilyen cselekményt (azért érdekes lenne tudni, ezt hogyan gondolja). Pamela szerint gondot kéne fordítani a gyerekek védelmére és felvilágosítására is. A marihuána legalizálásától Pamela azt remélné, hogy növelné az adóbevételeket, csökkentené a bűnözést és ellenőrizhetőbbé tenné a drogfogyasztást. Az iraki – és minden más – háborút elítélő sztár azonnal megszüntetné a vérengzéseket szerte a világon, Obamától az Irakban szolgáló katonák azonnali hazahívását kéri.

HarmoNet tipp: John McCain maga alatt vágta a fát - legfőbb támogatóját veszítette el >>

Meg kell hagyni, Pamelának sok mindenben igaza van, ám nem valószínű, hogy levelével egy csapásra meg fogja változtatni az amerikai politikát. Elképzelhető, hogy pár dologban egyezik a véleménye az elnökével, de azért persze a kormányzást még nem vette át a szexi hölgy (mint ahogy Paris Hilton sem).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x