Egy 18 éves luxus rosszlány miatt lépett le Ronnie Wood -...
Címlap / Showbiznisz / Egy 18 éves luxus rosszlány miatt lépett le Ronnie Wood - Jo megvan nélküle

Egy 18 éves luxus rosszlány miatt lépett le Ronnie Wood - Jo megvan nélküle

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

A Rolling Stones gitárosa azok közé tartozik, akik nem tudtak megküzdeni a hírnévvel és a rengeteg pénzzel. A siker - és minden ami ezzel jár - alaposan Ronnie fejébe szállt, előbb kemény drogok majd alkohol formájában. A lerobbant sztár aztán egy 18 éves kiscsaj miatt hagyta ott családját. 

Jo Wood, Ronnie felesége köszöni jól van. Már túltette magát azon, hogy férje egy 18 éves orosz származású kiscsaj miatt hagyta ott családját. Sőt, könnyebb neki, hogy nem kell alkoholista férje miatt szenvednie. A Rolling Stones gitárosa ugyanis masszív alkoholista, ellenére minden elvonónak és felesége, barátai könyörgésének. Ronnie a piával kárpótolja magát azért, hogy 30 év drogozás után leállt a szerrel. Remek, ugye? Nos, a lerobbant pasas, aki még „csak” 62, de vagy 20 évvel többnek néz ki, (és tavasszal unokája születik) egy londoni bárban szedett fel egy orosz kiscsajt, aki khm… ott dolgozott. Jekatyerina Ivanovna a megismerkedésük után modellt állt Ronnienak, aki szeret festeni, majd álló helyzetből fekvőre váltott, mígnem Ronnie úgy döntött, mit neki asszony és négy gyerek, ezzel a csajszival jókat lehet inni és még egyebeket is.


HarmoNet tipp: Piszok jól néz ki a Forma-1-es guru új felesége (Képekkel!) >>

Jo, a felesége először nagyon kiakadt, főleg,
hogy a férj megalázó módon egyszerűen hazavitte új szerzeményét. Otthon aztán a feleség hiába kérte a lánytól, hogy ne vegye el családjától a férjét, az simán a képébe röhögött, és flegmán annyit válaszolt „Nem én veszem el, ő hagy el téged.”
 


 
Innen a történet a szokásos módon folytatódik. Ronniet kirakta a feleség a házból, szerzeményével együtt. Jo egy ideig szomorkodott, majd rájött, mennyivel jobb az alkoholista és megbízhatatlan férje nélkül. És még mennyivel jobb lesz, ha megkapja azt az 50(!) millió dollárt, amit férje lesz kénytelen fizetni neki a 32 évnyi házasság után amikor elválnak! Szóval köszi, Jo jól van. És mi a helyzet Ronnieval? Hát, ő egyelőre iszik és hancúrozik, majd megint iszik és ismét hancúrozik, aztán már csak iszik és iszik… mert hogy egy idő után a sok pia mellett már mást nem lehet. Közben majd szépen fizet az asszonynak, fizet a lánynak, és nem marad majd piára való sem. Akkor lesz nagy bajban!

 
HarmoNet tipp: Végre összeköltözhet Paul McCartney és szerelme >>

Ó, és a legszebb az egészben: a drága kis Jekatyerina mamája ki van akadva, amiért szegény kis szerelmes lánykáját kihasználják, és nem kap elég pénzt… miért is? Hát mert Ronnie olyan gazdag, az ő kis ártatlan leánykája meg olyan naiv és szerelmes… Egy 62 éves roncsba? Fura egy kislány lehet. Ronnie jó, ha sok időt tölt majd ezentúl is zenéléssel, ezen a vonalon ugyanis valóban letett valamit az asztalra és elképesztően tehetséges, a töbi téren, jobb ha sodródik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1729 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x