Egymásra mutogat Becker és Meyer-Wölden - ki szakított valójában?...
Címlap / Showbiznisz / Egymásra mutogat Becker és Meyer-Wölden - ki szakított valójában?

Egymásra mutogat Becker és Meyer-Wölden - ki szakított valójában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Becker szerint ő az áldozat, Meyer-Wölden meg magát tartja annak. Az egykori teniszcsillag és kedvese jövőre kötött volna házasságot, ám az eljegyzés három hónapot sem ért meg. A botrány már kitört, a pletykák szárnyra kaptak, de az igazság még nem derült ki. 

83 nappal az eljegyzés után szakított Boris Becker és Alessandra Meyer-Wölden. A 41 éves egykori teniszcsillag és 26 éves jegyese annak ellenére felbontották az eljegyzést, hogy már az esküvő időpontját is kitűzték. A 2009-es év legjobban várt sztár esküvőjére a fél világ készült és várt, ám abból már semmi sem lesz. Azt máig nem tudni, hogy valójában miért is szakítottak, és ki volt az, akinek elege lett a másikból.

Persze a sárdobálás és a pletykák azonnal elindultak, az érintett felek viszont csak a maguk igazát fújják. Mindketten áldozatnak tekintik magukat, Alessandra szerint Becker egy macsó nőcsábász, és ő az áldozata ennek. Becker ellenben sértve érzi magát, amiért otthagyták, szerinte ő mindent megtett a kapcsolatukért, és Alessandra volt az, aki elhagyta őt.


„Sandy sms-ben üzente meg, hogy szakít velem. Csalódott vagyok és sértve érzem magam. Én mindent megtettem kettőnkért. A szakítás óta eltelt időszak maga volt a pokol” – nyilatkozta Becker. Vajon mi volt az, amiből Alessandrának elege lett? A hajadon hölgy nem kommentálta az esetet, ám célzott arra, hogy Becker előző feleségétől, Barbara Feltustól is botrányos módon vált el 1999-ben.

HarmoNet tipp: Újra nősül Boris Becker? Irtózatos korkülönbséggel! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x