Vigyázz, hová hánysz részegen!
Címlap / Showbiznisz / Vigyázz, hová hánysz részegen!

Vigyázz, hová hánysz részegen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kínában majdnem válás lett egy elhibázott okádásból. Egy szállodában az egyik ittas vendég részegen nem találta a szobáját, és tévedésből valaki más ajtaja előtt engedte szabadon a kisrókát, ám előtte még mondott egy s mást... A végén a rendőrök is megjelentek. 

Hatalmas botrány kerekedett egy kínai szállodában, amikor az egyik részeg vendég - nevezzük Liunak - eltévesztette a szobáját, és tévedésből egy másik ajtó előtt hányta el magát. Ez persze önmagában még nem lett volna akkora baj, ám a szobában egy nászutas pár töltötte a mézesheteket, a részeg pasas meg rókázás előtt még mondott néhány dolgot. Történetesen azt, hogy „Tudom, hogy úgysem szereted a férjedet, hiába nem engedsz be!” Előtte ugyanis dörömbölt egy ideig, ám nem kapott választ bentről. Mire a felháborodott férj kiért a szobából, már csak a kisvukot találta az ajtó előtt, így tettes hiányában a megszeppent asszonykát fogta vallatóra.

A vérmes férj annyira kiborult, hogy válással fenyegetőzött, majd néhány pofon kíséretében akarta kiszedni feleségéből az igazságot. A hatalmas lármára a szálloda személyzete is felfigyelt, még jókor, mert a szerencsétlen feleség már rendőrért kiabált. A kiérkező zsaruk aztán átkutatták az egész hotelt, mígnem az egyik szobában megtalálták a részeg vendéget, aki összehányt ruhában az igazak álmát aludta. Az ittas hősszerelmest bekísérték a rendőrségre, ahol megszeppenve mindent bevallott – már amire emlékezett – és ezerszer is elnézést kért az okozott problémáért. Ugyanekkor ugyanezt tette a már lenyugodott férj is, ám a felesége nem volt békülékeny hangulatában. Mialatt a szálloda személyzete halára röhögte magát az eseten, a mézesheteknek majdnem válás lett a vége.

HarmoNet tipp: Abszurd! Lepisilte lakótársnője kutyáját a visszautasított részeg pasi! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x