Kambodzsát segíti a Music Televison - A többszörös platina...
Címlap / Showbiznisz / Kambodzsát segíti a Music Televison - A többszörös platina lemezes Placebo is a nemes ügy mellé állt

Kambodzsát segíti a Music Televison - A többszörös platina lemezes Placebo is a nemes ügy mellé állt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-01

Újabb állomásához érkezett az MTV EXIT. A zenecsatorna kampánya jó ügyet szolgál, a hátrányos helyzetű emberek kizsákmányolása és az emberkereskedelem elleni küzdelmet támogatja. Ezúttal - a korábban hazánkban is járt - angol rock banda, a Placebo lépett színpadra a Music Televison rendezvényén. 

Az MTV EXIT kampánya a londoni MTV Europe Alapítványt segítik. A bulikból befolyt összeg egy-egy régióban a kizsákmányolás és az emberkereskedelem megfékezése érdekében indított kezdeményezéseket támogatják. Ezúttal a többszörös platina lemezes Placebo Kambodzsában, Angkorban segítette a jó ügyet egy fergeteges koncerttel.


“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen fontos koncertet adhattunk." - nyilatkozták a brit zenekar tagjai. - "Reméljük, hogy a zenénk, és az, hogy mi is támogatjuk az MTV EXIT-t, segít abban, hogy az emberek felismerjék e téma súlyát és fontosságát.”


Természetesen a koncertet műsorra tűzi a Music Televison kambodzsai és több nemzetközi csatornája is. A buli mellett ismeretterjesztő kisfilmek is készülnek, hogy a fiatalok a világ minden táján tudomást szerezzenek arról, mekkora problémát jelent embertársaik kizsákmányolása, amitől milliók szenvednek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x