Született lúzer - második évad
Címlap / Showbiznisz / Született lúzer - második évad

Született lúzer - második évad

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hatalmas sikerrel futott közel egy évvel ezelőtt az HBO műsorán a Született lúzer című, bizarr haláleseteket morbid humorral bemutató magyar gyártású sorozat. Az epizódok rajongótábora hatalmasra duzzadt, akik türelmetlenül várták a folytatást. Ezek után nem is volt kérdéses, hogy megkezdődjön-e az újabb részek forgatása. Jó hír a rajongóknak, hogy idén decemberben megérkezik a Született lúzer második évada, legalább olyan elképesztő és komikus történetekkel, és éppoly nívós alkotógárdával, mint tavaly. 

A rendezők között találjuk Pálfi Györgyöt is, akit legtöbbet a Taxidermia című filmje kapcsán emlegetnek. A 37. Magyar Filmszemle fődíja és négy másik díja mellett a rendező Portugália, Mexikó és az Egyesült Államok neves filmfesztiváljain is díjakat nyert az alkotással. Sőt a nyolcvanadik Oscar-díjátadásra Magyarország a Taxidermiát nevezte a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. Két epizódot rendezett a sorozatban Fisher Gábor is. Ő a 2004-ben nagy sikerrel vetített Monte Carlo rendezője, melynek főszerepeit Koltai Róbert, Pikali Gerda és Mucsi Zoltán alakították. Szintén a rendezők között találjuk Erdélyi Dánielt, aki 411-Z című filmjével a 61. Cannes-i Filmfesztivál jelöltjei között is szerepelt rövidfilm kategóriában. Az Ólomidő rendezője, Bartos Péter nevét már tavaly is láthattuk a Született lúzer stáblistáján, idén ismét rendez két epizódot.

 

A szereplőgárda felsorolhatatlanul sok tehetséges művésze között pedig megtalálható Kálloy Molnár Péter, Mucsi Zoltán, Brunner Márta, Barabás Kiss Zoltán, Kovács Lajos, Haumann Máté és Horkay Péter.


Ahogy azt már az előző évadban megszokhattuk, a történetek fanyar humora mellett a látványvilág is utolérhetetlen. Profi kaszkadőrök, látványtervezők, pirotechnikusok, maszkmesterek, állatszakértők és számos más szakember munkájának köszönhetően  lélegzetelállítóan látványos felvételek kerülnek képernyőre a Született lúzer második évadában. Láthatunk többek között Pilisborosjenőn rögzített hatalmas robbantást, emberre támadó vérengző kutyát és megvadult fácánt. Aki pedig egészen másfajta izgalmakra vágyik, azt is megtalálja a Született lúzer új epizódjaiban. Nyílt színi szexjelenetre is sor kerül, amit ráadásul természetvédelmi területe, a Pálvölgyi barlang bejáratánál forgattak.


A második évadot az elsőhöz hasonlóan végig Magyarországon forgatták, s továbbra is alapvetően humorra épülő történeteket mutat be, egytől egyig megdöbbentően morbid halálesetet feldolgozva.


Született lúzer második évad december 14-től vasárnap esténként az HBO műsorán! Az első rész premierje december 14. 22:00 órakor.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x