Házipálesz és egy három esztendős csemete - Nóci vendégvárása...
Címlap / Showbiznisz / Házipálesz és egy három esztendős csemete - Nóci vendégvárása

Házipálesz és egy három esztendős csemete - Nóci vendégvárása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Gyerekeikkel főznek a sztárok a Hal a tortán eheti adásaiban. A hétfő este szakácsa Nóci volt, aki három éves kisfia, Zsombor segítségével bonyolította a bevásárlást és a vacsora előkészítését. Ez még a konyhában rutinosan mozgó anyukának is újfajta kihívást jelentett. A vendégek mindenesetre díjazták a vacsorát, és Nóci apukájának házi pálinkáját is. 

Ismét extra kihívások előtt állnak a Hal a tortán eheti versenyzői. Ezúttal gyermekeikkel összefogva kell vacsorát alkotniuk. A hét versenyzői Nóci, Zsidró Tamás, Nagy Feró, Demcsák Zsuzsa és Gesztesi Károly. Nóci három éves ksifia, Zsombor már a bevásárlást is sokkal mozgalmasabbá tette a szokottnál. A nagy bevásárlóközpontokban általában nem szokta magával vinni a kisfiút, hiszen a hatalmas választékból a kisfiú folyton venne valamit, leginkább színes rágókat. „Legalább négy-öt csomaggal van most is otthon belőle” – mosolygott Nóci. A kisfiú tehát elemében volt, krumplit hurcolt, élő halakat lesett a húsospultnál. Otthon pedig lelkesen kevergette a krémet a süteményhez, és ügyesen pucolta a répát. „A délutáni alvása miatt előrevettem azokat a folyamatokat, amelyekben ő is tud segíteni, később pedig befejeztem a többit. Emiatt is eltért a mostani főzés a szokásostól. Menünek ezért is olyasmit találtam ki, amit jól ismerek, és biztosan finom lesz. ”


Ha már a gyerekek jegyében telik a hét, nem is csoda, hogy a sztárok már első este jelmezt öltöttek. „Egy mese szereplőinek öltöztünk be. A történet szerplői elveszítették az ízérzékelésüket, én pedig jóságos konyhaboszorkányként a főztömmel visszaadtam azt.”


Nóci egyébként szinte minden nap főz, sőt vacsoravendégeket is gyakran fogad. Akik körében mindig nagy sikert arat édesapja házi pálinkája. „Ezúttal sem volt másként, hamar kiürült az üveg – újságolta Nóci. – A társaságnak egyébként nagyon örültem. Olyan hamar összerázódtak, hogy eleinte zavarban is voltam. Ugyanis mire megérkeztek, odafelé a buszban ők már kész kis csapattá kovácsolódtak. De én is hamar beilleszkedtem közéjük, úgyhogy  már akkor tudtam, hogy jó kis hétnek nézzünk elébe.”

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x