Idén ételt oszt Csányi Sándor
Címlap / Showbiznisz / Idén ételt oszt Csányi Sándor

Idén ételt oszt Csányi Sándor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Csányi Sándor ezen a télen is segíti a hajléktalanokat. A népszerű színészről köztudott, hogy a szívén viseli az otthontalanok sorsát: mikor még a VIII. kerületben lakott, naponta találkozott a környékbeli kéregetőkkel, akik mindig számíthattak a jóindulatára, s néhányukkal már-már baráti viszonyba is került. 

Nemrégiben azonban a zöldövezetbe költözött, de továbbra sem feledkezett meg azokról, akik kevésbé szerencsések. Tavaly télen ételt osztott a hajléktalanoknak, melynek során kedvenc leveséből 100 adagot szolgált fel az otthontalanoknak. "Amikor az időjárás is kicsit cudarabbra fordul, de mindenki rengeteg finomságban részesül otthon, családi körben – különösen fontos számomra, hogy meg tudjunk vendégelni a hajléktalanokat" - mondta a színész.


Így örömmel állt egy újabb kezdeményezés élére, mely az otthontalanok megsegítését tűzte ki célul. Budapest utcáin jövő tavasszal ugyanis egy karitatív köztéri kiállítás veszi majd kezdetét. Ennek során színes, egyedi elefántszobrokat állítanak ki, melyeket egy nagyszabású árverés során értékesítenek majd, a befolyt pénzből pedig egy budapesti hajléktalanszállót újítanak fel. Az egyik piacvezető ingatlanfejlesztő, az Elephant Holding szervezésében induló projektet Csányi Sándor remek kezdeményezésnek tartja. "Szerintem lenyűgözően jó ötlet, hogy ebből a pénzből hajléktalanokat támogassanak" - mondta a színész.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1185 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x