Grace Jones ismét színpadon! Hihetetlen?
Címlap / Showbiznisz / Grace Jones ismét színpadon! Hihetetlen?

Grace Jones ismét színpadon! Hihetetlen?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

A 60 éves világsztár 20 év után ismét énekel, táncol, lemezt készít és turnézni megy. Őt is utolérte a nagy visszatérési láz, és Tina Turner, Cher, Janet Jackson, Whitney Houston, Donna Summer és Liza Minelli után a ’80-as évek újabb sztárja áll ismét a közönség elé. 

Az extravagáns, szenzációs hanggal megáldott énekesnő 20 év kihagyás után követte elődei példáját, és 60 évesen ismét visszatért a szakmába. A jamaicai származású legendás énekesnő elképesztően jó formában van, senki meg nem mondaná róla, hogy a 6. X-et tapossa. Persze az elmúlt két évtizedben pihent eleget, és most kirobbanóan energikus és tettre kész. A díva egy új albumot készített Hurricane címmel, és valóban olyan elsöprő a stílusa, mint egy trópusi szélviharnak. Az énekesnő elmondása szerint a lemez a véletlen műve, neki esze ágában sem volt több albumot kiadni a legutóbbi, 19 évvel ezelőtti után. Ez a lemez is csak úgy lett. Véletlenül. "Nem döntöttem el, hogy készítek egy új lemezt, sőt úgy gondoltam, soha többé nem csinálok. Aztán véletlenül így alakult" - nyilatkozta a BBC-nek.


HarmoNet tipp: Donna Summer, a híres poplegenda visszatért! >>

A díva jövőre indul koncert körútra az Egyesült Királyságban, ám addig is adott némi ízelítőt abból, hogy is gondolja ő napjaink divatos fellépését. Grace Jones, aki hangsúlyozza, hogy világ életében lazán kezelte a nemi szerepeket, egyszerre férfi és nő a színpadon. Az egykor modellként és színésznőként is foglalkoztatott sztár igen erőteljes alkat, legújabb kosztümje neccharisnya és fűző, ami megdöbbentően mutat férfias alakján és majdnem kopasz feje mellett. A látványnak pont ez a célja: figyelemfelkeltő, döbbenetes, egyszerre férfias és nőies, és kellő képen erotikus. Egy 60 éves, nagymama korú hölgytől persze mindez még elképesztőbb, ám egy kis merészségért Grace sosem ment a szomszédba, még Madonna is tanulhatna tőle, de ez a sztár bátran megteheti, hogy alig rucikban mutogatja magát, mert kora ellenére fantasztikus az alakja, még akkor is, ha nem túl nőies. A zenéje is igényes, fércmunkát sosem ad ki a kezéből, így a nemsokára kezdődő turné közönsége parádés műsorra számíthat. A Hurricane című album 9 felvételt tartalmaz, mindegyik egyedi, igazi „dzsonszos” kuriózum. Grace egyébként elmondta, hogy színesen énekelne duettet Amy Winehousezal, és tuti, hogy ők ketten az évszázad legütősebb párosa lennének együtt – persze a szó átvitt értelmében, és nem amúgy Amy módra.

HarmoNet tipp: Egy újabb nagy visszatérő: Liza Minelli ismét színpadon >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1467 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x