Szülinap égéssel - Britney majdnem lázadást robbantott ki...
Címlap / Showbiznisz / Szülinap égéssel - Britney majdnem lázadást robbantott ki Angliában!

Szülinap égéssel - Britney majdnem lázadást robbantott ki Angliában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tortával várták, fellépésében reménykedtek, majd a csalódott rajongók kis híján lázadást robbantottak ki egy szórakozóhelyen. Britney ezúttal alaposan leégette magát, pedig pont a születésnapja volt. Még a tortáját sem kérte. 

December 2-án ünnepelte Britney 27. születésnapját. Ebből az alkalomból – pár nappal a nagy esemény előtt - meghívták vendégnek az X-factor tehetségkutató versenyre, ahol felkérték egy szám eléneklésére is, ám Britney csak arra volt hajlandó, hogy eltátogja a számot. Az adás, amit 13 millióan láttak a szigetországban hatalmas leégés volt, főleg, hogy a verseny résztvevői mind élőben adták elő dalaikat, és igen jól csinálták! Az esetet Britney szóvivője úgy kommentálta, hogy az énekesnő nem volt felkészülve arra, hogy szerepelnie is kell, és nem volt biztos abban, hogy képes lenne egyszerre táncolni és énekelni is, így csak a felvétel eltátogására volt hajlandó (vajon koncerteken akkor hogy csinálja?). "Mindenki tudja, hogy Britney fellépései a táncról, az előadásmódról szólnak. Öt évvel ezelőtt is tátogott, akárcsak most szombaton is." – nyilatkozta egyik kollégája az ominózus fellépés után. Ez pedig annál is cikibb, mert pont az eset előtt két nappal kapta meg Britney a legrégebbi német alapítású díjat, a Bambit, mint legjobb külföldi sztár. Hát… ezek szerint annyira nem szolgált rá a rangos kitüntetésre. 

A műsor felvétele után egy klubban várták az énekesnőt, ahol fel szerették volna köszönteni születésnapja alkalmából, és rajongói abban reménykedtek, hogy fel is lép a kedvükért. 
A G-A-Y klubban azonban Britney nem kért sem a tortából, sem a szereplésből, a felháborodott rajongók kis híján fellázadtak, állítólag még verekedés is kerekedett a dologból. Britney szóvivője szerint szó sem volt arról, hogy az énekesnőnek szerepelnie kell, ám a klub tulajdonosa, Jeremy Joseph másként gondolta: "Mindenki előtt szerettük volna neki odaadni a tortát, de ő nem akarta. Ez óriási kavarodást okozott, az emberek elkezdtek tolongani. Nagyon szégyellős, és nem volt elég biztos magában. Én megpróbáltam rávenni, de nem volt hajlandó. Ennek ellenére egy nagyon kedves lánynak tartom.” Britney még egyértelműbben fogalmazott: "Nem szeretek szórakozni, utálom a klubokat. Nem bírom a tömeget. Jobban szeretek otthon maradni, és elolvasok egy Danielle Steel regényt, vagy megnézem a Dancig with the Stars című műsort. Elég unalmas vagyok". Nos, ez nem túl hízelgő vélemény saját magáról, és éles ellentétben áll a színpadon látható személyiségével. Vajon melyik arca lehet az igazi? Amit ő állít magáról, vagy amilyennek rajongói akarják látni? Ha a kettőt nem tudja összeegyeztetni, visszatérése nem lesz túl hosszú életű, és előbb-utóbb mindenki csalódni fog.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x