Tündérpor és mesés valóság - Paris Hilton a parfümjeiről...
Címlap / Showbiznisz / Tündérpor és mesés valóság - Paris Hilton a parfümjeiről

Tündérpor és mesés valóság - Paris Hilton a parfümjeiről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Megjelent Paris Hilton legújabb parfümje. Ennek kapcsán nyilatkozott a hírhedt botrányhősnő, aki elmondta, már rég nem az, akinek hiszik. Bárhogy is legyen, ő a világ egyik legjobb reklámja, mindenki ismeri, és ilyenkor nem az számít, szeretik-e, vagy sem. 

Tündérpor, vagyis Fairy Dust a neve Paris Hilton legújabb parfümjének. Az örökösnő pár napja mutatta be a nagyközönségnek a negyedik, az ő nevét viselő illatot, és ennek kapcsán nyilatkozott is a sajtónak. Paris elsősorban arról beszélt, hogy ő már rég nem az a botrányos életű sztár, akinek az újságok beállítják, hanem komoly üzletasszony, és a vele kapcsolatos pletykák mind kreált hazugságon alapulnak. Elmondta, hogy ő keményen dolgozik, és fontos számára, hogy minden termék kifogástalan legyen, amihez a nevét adja.

"A Fairy Dust illata egyszerűen varázslatos. Lágy és kellemes reggel, elegáns napközben és csábító este. Amikor ezt viselem, akkor úgy érzem magam, mintha egy kicsit hóbortos, szabad és káprázatos tündér lennék" - mondta Hilton a bemutatón a gyümölcsös-vaníliás illatról. "Mindig is hittem a mesékben, és ez a parfüm egy igazi, valóra vált mese." A forgalmazó cég, a Parlux igen nyereségesnek tartja Hilton kisasszonnyal való együttműködését. Hála a pletykáknak, melyek vagy igazak, vagy sem, Paris Hilton nevét mindenki ismeri, és ennél nem is kell jobb reklám. Parfümjeiből világszerte rengeteget adnak el, mindegyik illat sikeres lett, és a mostani is nagy érdeklődésre tarthat számot. Neil Katz, a cég egyik vezetője szerint mindegy, hogy Parist szeretik-e vagy utálják, az ismertség a lényeg. Azt is hozzátette, hogy munkatársként Paris Hilton kiváló, kész öröm vele együtt dolgozni. "Bár Paris nem a legnépszerűbb figura, és sokan imádják utálni, az biztos, hogy mindenki ismeri és mindenki kíváncsi is rá. Minden bulvárlapban állandó szereplő, ezzel pedig szinte állandóan reklámozza a termékeket. A parfümjeiből rengeteget adtunk el. Fantasztikus üzleti partner, akivel öröm együtt dolgozni."

HarmoNet tipp: Sztárháború: Paris Hilton kontra Victoria Beckham >>

Paris Hilton lehet, hogy tényleg megkomolyodott, és jó útra tért, és persze az üzleti életben való jártasság sem hátrány, hiszen hiába örökösnő, ha hinni lehet a végrendeletnek, nem sokat fog kapni. A közismert és nem túl népszerű hölgynek sokat kell dolgozni azon, hogy elfelejtsék botrányos múltját, ám biztos, hogy addig még sok-sok pletykát fogunk hallani róla.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x