Bódi Sylvi szexi ruhában, orosz vacsorával
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi szexi ruhában, orosz vacsorával

Bódi Sylvi szexi ruhában, orosz vacsorával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Bódi Sylvi Oroszország ételeit, italait és hangulatát varázsolta otthonába vendégeinek a Hal a tortán-ban. A csinos modell orosz pezsgőkoktéllal, és jégbe hűtött vodkával, ajándék Matrioska babával, autentikus öltözékben várta vendégeit. 


Rendezvénynaptár
Amikor Oroszországot pörgette ki a földgömbön, Bódi Sylvi először megijedt. Fogalma sem volt az orosz ételekről, szokásokról, egyedül a vodka ugrott be neki. Végül azonban tanácsot kért egy orosz éttermet vezető barátjától, Attilától, és nagy örömmel készült a különleges hangulatú estére. „Végül már jobban élveztem a mostani főzésemet, mint az előzőt, pedig akkor a saját kedvem szerint készíthettem az ételeket. – mesélte Sylvi. – De most is nagyon jól sikerült minden. Még arra is odafigyeltem, hogy Rékának édesítőszerrel készítsem a desszertet. Abban is igyekeztem a vendégek kedvére tenni, hogy húsos ételeket készítettem, annak ellenére, hogy vegetáriánus vagyok. Azért zöldséges fogásokat is főztem, és végül ezek ízlettek a legjobban mindenkinek.”


Sylvi arra is ügyelt, hogy minden fogáshoz megfelelő italt tálaljon. Welcome drinknek orosz pezsgőkoktélt kínált. Az előételhez jéghideg vodkát jégbe hűtött poharakban, a főételhez pedig vörösbort. Később pedig szamovárban teát szolgált fel, ezzel különösen a teaimádó Kozsónak szerzett nagy örömet.

 

Sylvi külseje is különösen figyelemre méltó volt ezen az estén. Lakatos Márk stylist segítségével igazi szexi orosz nőnek öltözött, amit vendégeit természetesen nem is hagytak szó nélkül. Ahogyan Sylvi ajándékait sem, ugyanis mindenkit meglepett egy igazi matrioska babával.
 
 
[ 2152 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x