Most vegyen Forma-1-es csapatot baráti áron!
Címlap / Showbiznisz / Most vegyen Forma-1-es csapatot baráti áron!

Most vegyen Forma-1-es csapatot baráti áron!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

A Honda autógyár a minap jelentette be, hogy megválik Forma-1-es csapatától. Elhatározásukat a Japánba is begyűrűződő gazdasági világválság okozta, az autógyártó cég vezetése úgy ítélte meg, hogy költségvetésük a megromlott világgazdasági helyzetben már nem viseli el a több százmillió dolláros kiadást. 

A Honda vezérigazgatója bejelentette, hogy olcsó áron kívánják értékesíteni Forma-1-es csapatukat, ugyanis nem szeretnék, hogy gazdátlanul maradva megszűnjön az alakulat a jövő év elejével. Idén a japán autógyár már megvált egy általa támogatott csapattól, hiszen az év első felében a Super Aguri jelentett csődöt, és húzta le a rolót. Ennek megismétlődését szeretné elkerülni most a Honda, így áron alul hirdették meg a csapatot. Az új vevő igencsak jól járhat, hiszen az egyik legmodernebb technológiával rendelkező istállót szerezheti meg, ahol olyan szakemberek dolgoznak, mint Nick Fry igazgató, és Ross Brawn, aki korábban a Ferrarit erősítette. 


A vevőjelöltek között van az a Dave Richards, aki már egy éve be kívánt szállni a száguldó cirkuszba, de akkor több csapat ellenállásába ütközött. A korábban a BAR-nál és a Benettonnál is csapatfőnöki pozíciót betöltő walesi Prodrive nevű csapatával kívánt nevezni 2008 elején, de mivel nem saját fejlesztésű autóval állt volna rajthoz, hanem a McLaren és a Mercedes támogatását élvezte volna, – kvázi fiókcsapatként – végül nem kapott nevezési engedélyt. Most itt a lehetőség, hogy bejusson a Forma-1-be, aztán majd elválik, mit hoz a jövő. Richards mellett arab befektetők is érdeklődnek a csapat iránt, és mivel tudjuk, hogy az öböl mentén szinte kiapadhatatlan pénzforrások állnak az olajsejkek rendelkezésére, ráadásul a bahreini nagydíj mellett jövőre Abu-Dhabi is beszáll, elképzelhető, hogy lenne kereslet egy saját csapatra is.


Még nincs késő tehát, most jutányos áron bárki megveheti a csapatot, ha érez valaki magában kellő rátermettséget, nyitva az út a Forma-1 felé. Csupán azt a 300 millió euró körüli éves költségvetést kell előteremteni…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x