Súlyproblémákkal küszködik Amerika legbefolyásosabb médiaszemélyisége...
Címlap / Showbiznisz / Súlyproblémákkal küszködik Amerika legbefolyásosabb médiaszemélyisége

Súlyproblémákkal küszködik Amerika legbefolyásosabb médiaszemélyisége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Oprah Winfrey a legbefolyásosabb médiaguru az Egyesült Államokban, aki nem szerepelt az ő műsorában, az nem is létezik. A hölgy egy-egy elejtett megjegyzése is szentírásnak számít tévés körökben, véleménye alapján ítélnek meg a sztárvilágban boldog-boldogtalant. A hölgy éppen csak saját magán nem tud uralkodni. 

Ruhapróba során szembesült azzal Oprah Winfrey, hogy bizony ismét alaposan elhízott! Barack Obama elnök beiktatására készülődve sorra próbálta a ruhakölteményeket – vagyis próbálta volna, ha belefért volna bármelyikbe is. Oprah élete során már többször szembesült azzal, hogy képtelen uralkodni magán, és ha le is fogy pár kilót, nemsokára a dupláját hízza vissza. A szókimondó és bátor hölgy sosem csinált titkot abból, hogy hány kiló, és, hogy bizony alaposan megszenvedi a jojo effektust.

Az elmúlt két évben pontosan 18 kilót szedett fel, a mérleg nála most 90-et mutat. Valljuk be, ez nem kevés, és bár a látvány még egyelőre gusztusos azok számára, akik a dundi hölgyeket kedvelik, ez a súly az egészségre már káros, és Oprah bizony már benne van abban a korban, amikor figyelni kell mindenre. Az 54 éves műsorvezető most nagyon mérges, ám esze ágában sem volt mást hibáztatni, mint önmagát. Éles kritikája senkit nem kímél, és a vagány Oprahnak önkritikája is van! "Mérges vagyok magamra, összezavarodtam. Nem tudom elhinni, hogy ennyi év után, s annak tudatában, hogy mit kell tennem, még mindig a súlyom a téma. Karcsúbb énemre nézve azt kérdem magamtól: hogyan hagyhattam, hogy ez megint bekövetkezzen?" – mérgelődött a dundi hölgy, amikor súlyával kapcsolatban nyilatkozott. Oprah egyszer már volt hasonló cipőben, 1988-ban kereken 30 kiló felesleget adott le, és sokáig nagyon csinosan nézett ki, de az évek folyamán a hölgy lassan elkényelmesedett, ráadásul abba a típusba tartozik, aki bánatában eszik.

Most is alaposan telezabálta magát afeletti bánatában, hogy a mérleg 90 kilót mutatott, márpedig ezzel csak ront a helyzeten. Még szomorúbban mesélt arról, hogy amikor 20 éve lefogyott, az egész világ szeme láttára ünnepelt a tévében. Most szembesült azzal, hogy képtelen volt uralkodni magán, és megtartani egészséges alakját. „Nem tudtam példát mutatni. Nagyon csalódott vagyok.” – mondta a bánatos és elkeseredett Oprah. Még szerencse, hogy a nézők, a rajongók és Barack Obama kövéren is imádják!


HarmoNet tipp: Elbűvölők, tehetségesek, sikeresek... és kövérek! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x