Jennifer Aniston egy szál nyakkendőben!
Címlap / Showbiznisz / Jennifer Aniston egy szál nyakkendőben!

Jennifer Aniston egy szál nyakkendőben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az egész világnak megmutatta, mit veszített Brad Pitt, amikor elhagyta őt Angelina Jolie kedvéért. Amerika legnépszerűbb sorozatszínésznője a pasik legnagyobb örömére levetkőzött, hogy megmutassa, bizony finom falatokról mondott le volt férje. Ezek a falatok most önökre várnak! 

Aniston kisasszony úgy látszik elégedett önmagával, és a férfi rajongói nagy örömére elégedettségét közszemlére is teszi. A GQ magazin januári számában a címlapon pózol egy szál nyakkendőben, és az újság belsejében még ettől többet is megmutat magából. Ráadásnak egy interjút is olvashatunk vele, ám szokás szerint Angelinán köszörüli a nyelvét, és ez mostanra már eléggé unalmas lemez. „Amit Angelina tett, az nagyon ciki” – mondta a színésznő vetélytársnőjével kapcsolatban (mintha nem fordult volna még elő soha, hogy elszerették valakinek a férjét). „Én arra sem lennék képes soha, hogy pénzért árusítsam a gyerekeim fotóját, sosem csinálnék üzletet a gyerekeimből.” – fűzte hozzá.

Jennifer Aniston még mindig nem tette túl magát azon, hogy férjét elszerették tőle, és képtelen felhagyni sértődöttségének örökös felemlegetésével. Ettől eltekintve boldognak és kiegyensúlyozottnak vallja magát, aki elégedett az életével és persze saját testével is, csak az a fránya Brad Pitt ne lett volna olyan bolond, hogy lemond róla! John Mayer zenészről csak annyit mondott, hogy jó barátok, és egyáltalán nem igaz, hogy gyereket vár tőle. Korával kapcsolatban is nyilatkozott Jennifer, aki el sem tudja képzelni, hogy ő is lehet negyven éves. 

HarmoNet tipp: Megdöbbentő: A szingli Jennifer gyereket vár - anti-anya Aniston nagy pácban van?! >>

"Még mindig nem tudok arra gondolni, hogy hány éves vagyok. Sokkal jobban érzem magam, mint a húszas éveimben vagy harmincas éveim elején, teljesen kibékültem a lelkemmel és a testemmel is"
A szexi fotók láttán ez utóbbi állításában biztosak lehetünk.

Azért elgondolkodtató, hogy a Braddel való sikertelen találkozók után ez egy újabb figyelemfelkeltő jel-e?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x