Kalapács alatt Obama kocsija - máris hatalmas üzlet lett Amerika...
Címlap / Showbiznisz / Kalapács alatt Obama kocsija - máris hatalmas üzlet lett Amerika új elnöke

Kalapács alatt Obama kocsija - máris hatalmas üzlet lett Amerika új elnöke

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Amerika új elnökének volt a járgánya az a luxusautó, amit jelenlegi tulajdonosa árverésre bocsátott. Ezúttal szó sincs nemes áldozatról, jótékonysági céllal végzett pénzgyűjtésről, az eladó kizárólag sokat akar keresni az Államok első afroamerikai elnökének nevével. 

100.000 dollár a kikiáltási ára annak a Crysler 300C típusú luxusautónak, amelyet egykor Barack Obama, Amerika jelenlegi elnöke vezetett személyesen. A kocsi miatt bőven érte is támadás Obamát, hiszen a jármű nem éppen a környezetkímélő kategóriába tartozik, 5,7 literes motorja 15 liter üzemanyagot fogyaszt el 100 kilométeren. A gyönyörű luxuskocsitól végül is 2007-ben vált meg Obama, amikor már nyilvánvaló volt, hogy, ha valaha is elnök szeretne lenni, be kell érnie egy kevésbé csili-vili járgánnyal. Obama 2007 végén lecserélte autóját egy Ford Escape Hybrid-re, amely jóval környezetbarátabb, mint a hatalmas Crysler volt. Obama használt autóját, amely természetesen minden földi jóval felszerelt, és szinte még bejáratós – az elnök 3 évig használta, de mindössze 20.000 mérföldet tett meg vele, és még gyári garanciás – pillanatok alatt elvitték a szalonból, majd pár hónap múlva nagyjából hatszoros áron az eBay aukciós oldalon bukkant fel.


Új tulajdonosa, aki idén februárban hozta el abból a szalonból, ahol korábban Obama is vette, kereken 100.000 dolláros kikiáltási áron kínálja eladásra a járművet. Ez az ár nagyjából a hatszorosa annak, amit egy ilyen autóért általában kérnek. Nyilván való, hogy annak, aki végül megveszi a Cryslert, Obama nevét kell megfizetnie. Az elnök, aki az autócsere után egyszerűen visszavitette a Cryslert abba a kereskedésbe, ahol vette, sokkal népszerűbb lett volna azáltal, ha ő maga ajánlja fel egy jótékonysági árverésen a luxusautót, mint így, hogy a jelenlegi tulajdonos, aki valószínűleg a normális árat fizette a gépért, egyszerűen nyerészkedni akar rajta.

Az aukció december 17-én ér véget, és valószínű, hogy lesz, aki ennyit áldoz Obama volt autójáért. Legutóbb 20.000 dollárt adtak egy süteményért, amibe az elnök beleharapott, korábban pedig 500.000 dollárért kelt el az a biliárdasztal, amin korábban Obama is játszott – ehhez képest ingyen van a 100.000 dolláros verda.

HarmoNet tipp: Sharon Stone kocsijában virít Räikkönen! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x