Botrány! Liz Hurley a PETA feketelistáján
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Liz Hurley a PETA feketelistáján

Botrány! Liz Hurley a PETA feketelistáján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kiakadtak az állatvédők a színésznőre, amiért bőrcsizmát és szőrmebundát reklámozott. A PETA szóvá tette, hogy nem szép dolog részt venni az állatok legyilkolásában, ám Liz Hurleyt ez kicsit sem érdekelte. A pénz annál inkább. 

Kisebb vagyonért kötött szerződést Liz Hurley a Blackglama céggel, amelynek termékeit ebben a szezonban a gyönyörű színésznő népszerűsíti majd. A cég magazinjában és reklámjaiban Liz bőrcsizmában és szőrmebundákban feszít, kivívva ezzel az állatvédők haragját. A PETA azonnal feketelistára tette a hírességet, arra a hosszú listára, amelyen már szerepel Audrey Hepburn, Liz Taylor, Lindsay Lohan, Ivana Trump és Elle Macpherson is. És még nagyon sokan mások. Liz Hurleyt egyáltalán nem érdekelte, hogy a szervezet heves kirohanást intézett ellene, a reklámért kapott pénz sokkal jobban.

HarmoNet tipp: Szőrme vagy szőr nélkül? Sztárok bundában és anélkül (Képekkel!) >>

Ráadásul hasonlóan heves védelmezője is akadt Kid Rock személyében, aki kijelentette, hogy harcba száll a PETA ellen. Kid felháborítónak tartja, hogy a szervezet aktivistái festékkel öntözik le mások méregdrága bundáit, szerinte ráadásul ezt csak azokkal merik megtenni, akikről tudják, hogy tehetetlenek ellenük. "Harcba akarok szállni a PETA-val. A legnagyobb extravaganciám, hogy szőrmekabátokat hordok - mindenféle állatból van a gardróbomban. Csak arra várok, hogy az állatok jogaiért harcolók vörös festéket öntsenek rám. Megértem az emberek problémáját a szőrmével, de valakire festéket önteni egyszerűen rossz. Csak olyan kis hollywoodi színésznőkkel csinálják, akik nem tudják magukat megvédeni" – nyilatkozta Kid Rock. Külön érdekesség, hogy Kid Rock volt felesége, Pamela Anderson az egyik legelszántabb állatvédő, aki bárkinek kész kikaparni a szemét, aki csak csúnyán mer nézni egy élőlényre, és minden kampányban részt vesz, ahol állatvédelemről van szó. Nemrég még Obamát is felszólította, hogy vegye szigorúbban az állatok védelmét. Lehet, hogy most Liz Hurleyhez is lesz egy-két kedves szava.

HarmoNet tipp: Újabb botrány! Pamela Anderson lekurvázta kolléganőjét! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x