Dopeman fehér vacsorája
Címlap / Showbiznisz / Dopeman fehér vacsorája

Dopeman fehér vacsorája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Szerdán Dopeman a fehér szín jegyében készített vacsorát vendégeinek a Hal a tortán második elődöntőjében. A szabadsághoz szokott rappert kicsit megijesztette a korlátok közé szorító feladat, melynek teljesítéséért még fehér lepedőbe is öltözött. 

A Hal a tortán e heti sztárszakácsai közül Dopeman-nek a fehér szín jegyében kellett vacsorát főznie. A rapper először nem örült az érdekes kihívásnak. „Nem vagyok egy korlátok közé szorítható valaki, így először nagyon megijedtem a feladattól. Nem nagyon tudtam, mit is csináljak, de végül sikerült kitalálnunk egy jó menüt a feleségemmel.” – mesélte Dopeman. A vásárlásba a rapper kislánya, Fanni is besegített, lelkesen kísérte a papát mindenhova. Bekerült a kosárba a hal, a sajt, a túró, csupa fehér finomság. A főzésben is volt segítsége Dopeman-nek, az aprólékos munkához nem nagyon van türelme. „A kukta munkát meghagyom a segédeknek. Az én részem a kreativitás és a nagy dolgok létrehozása.” – viccelődött az alkalmi szakács, aki egyre rutinosabban mozog a konyhában.


Dopeman a székek köré fehér lepedőt kötött, majd maga is abba öltözött be, hogy teljes legyen az összhang. A poharakba pálinka került és a héten már szinte megszokott jó hangulatban telt az este. Még egy pár bokszkesztyű is előkerült. „Norbit tanítgattam az alapokra. Nagyon koncentrált és erőseket ütött, majdnem sikerült az orromat is levernie egy lendítéssel, de szerencsére jók a reflexeim. Bár vicces lett volna, hogy a sportoló leüti az edzőjét.” – mesélte Dopeman.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2207 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x