Küldje el David Beckhamet melegebb éghajlatra!
Címlap / Showbiznisz / Küldje el David Beckhamet melegebb éghajlatra!

Küldje el David Beckhamet melegebb éghajlatra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Ja, hogy megy magától? Az más. Akkor nincs semmi gond, minden a legnagyobb rendben... A tékozló fiú ugyanis "hazatért". Na jó, nem teljesen haza, csak ide a szomszéd utcába, de azért ez is sokkal közelebb van, mint az óceán túlpartja, nem igaz? 

Az angol tini lányok bálványa, a futballpályák ördöge, a japán focidrukkerek divatdiktátora, minden idők legértékesebb jobblába visszatért Európába! David Beckham a Los Angeles Galaxy sztárja januártól újra Európában edz, ugyanis csapata kiesett az amerikai bajnokság további küzdelmeiből, hiszen nem sikerült kiharcolniuk a rájátszásba kerülést. Mindez már megszokott lehet, egy évvel ezelőtt ugyanez történt, akkor a londoni Arsenal edzéseit látogatta Becks.

Ezúttal azonban úgy látszik fázósabb lett, ugyanis a mediterrán Itáliába költözik egy fél évre, és a szezon hátralévő részében az AC Milan mezét is magára húzza! Az olaszok elnöke már régóta szeretné csapatában látni Beckhemet, és most – ha csak kölcsönbe is – sikerült megkaparintania. Kérdés, hogy egy olyan csapatban, ahol együtt játszik Kaká és Ronaldinho vajon a pályán nyújtott teljesítménye, vagy marketing értéke miatt fontos még egy ilyen kvalitású játékos, de ez legyen az ő gondjuk. Annyi szent, hogy az angolért anno egy kisebb vagyont kifizető Real Madrid csupán a mezeladásokon és a reklámbevételekből kitermelte Beckham árát.

HarmoNet tipp: Durván kényszerbeteg David Beckham >>

David egyébiránt minden áron szeretne játszani, hogy Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya beválogassa hazája nemzeti tizenegyébe, hiszen egyik legnagyobb álma, hogy megdöntse a legendás Bobby Moore válogatottsági csúcsát, és ehhez már elég kétszer felhúznia a háromoroszlános mezt! Persze az is lehet, hogy csupán elege lett Tom Cruise szcientológus agitálásából. Hajrá Beckham!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x