Hódítanak a fiatal modell pasik Hollywoodban
Címlap / Showbiznisz / Hódítanak a fiatal modell pasik Hollywoodban

Hódítanak a fiatal modell pasik Hollywoodban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Egyre több fiatal és kevésbé fiatal híresség gondolja úgy, hogy egy csinos, fiatal modell mutat jól mellette. A pasik után a nők is eltanulták ezt a divatot, és az Álomgyár művésznői sorra kapkodják el a jóképű srácokat egymás elől. 


Rendezvénynaptár
Cameon Diaz például csak a sármos Paul Sculfor mellett tudta elfelejteni, hogy Justin Timberlake dobta négy év után. A 36 éves brit modell korábban Jennifer Aniston pasija volt, ám Diaz kisasszony lecsapta kolléganője kezéről a mutatós férfit. Azóta a pár már össze is költözött, és köszönik, nagyon jól megvannak. 

HarmoNet tipp: Cameron Diaz retteg a magánytól! >>

Kylie Minogue is imádja, ha feltűnő, csinos férfiak rajongják körül, akik értenek az udvarlás mesterségéhez, még azt sem bánja, ha mindezt nem egészen önzetlenül teszik. Jelenlegi hódolója Anders Velencoso, spanyol modell, aki mindenütt feltűnik a nála 10 évvel idősebb énekesnő oldalán. A korkülönbség senkit sem zavar, ez teljesen elfogadott a sztárok világában (is), mint ahogy az is, hogy a fiatal modellek ugródeszkának használják a már befutott hölgyeket.

Még nagyobb, 37 év különbség van Ivana Trump és legújabb kedvese, a francia modell, John-David Dery között. A dúsgazdag üzletasszony világ életében kedvelte a friss húst, előző férje 24 évvel volt fiatalabb nála, mostani kedvenckéje mindössze 22 éves! Na, erre mondja valaki, hogy önzetlen szerelem…

 
HarmoNet tipp: 37 évvel fiatalabb Ivana Trump új pasija! >>

Madonna szintén begyűjtött magának egy fiatal modell srácot, pár napja, hogy dobta baseball játékos kedvesét, és beújított egy brazil fiút, Jesus Luizt. A frissel elvált Madonna ismét belevetette magát a bulizásba, és ehhez igazán megfelelő partner a tökéletes testű, ifjú és mindenre kapható modell srác, aki karrierje érdekében szívesen szórakoztatja az 50 éves énekesnőt.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x