Egy nő tizenkét arca - szexi naptár 2009-re
Címlap / Showbiznisz / Egy nő tizenkét arca - szexi naptár 2009-re

Egy nő tizenkét arca - szexi naptár 2009-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Kustánczi Lia 2009-re olyan naptárat álmodott meg, amelyben a hónapok változásán keresztül megmutathatja tizenkét legkülönbözőbb arcát. A fekete szépség a naptár-készítés minden elemében jelen volt, koncepciót dolgozott ki az arculatra, helyszínt válogatott, ruhákat, ékszereket, cipőket próbált, s természetesen gyönyörű volt a kamera előtt. 

Megálmodta. Igazi újdonság. Amit persze senki sem vitat, de Bíró Ica szegénykém már elasszonyosodik a Hold banya arcában, s bizony ő is szerepelt naptár fotón. Sőt a szexi naptár - ugyan hatalmas ötlet - de valljuk be nem számítanak újdosnágnak. Ma is felellhetők autószerelőműhelyekben vagy a katonaságnál."Ez lesz az első naptáram. Úgy gondolom, hogy a szakmában eltöltött három év alatt felnőttem ahhoz, hogy legyen egy ilyen referencia anyagom. A tizenkét hónapnak megfelelő képeket az exkluzivitás és az elegancia jegyében álmodtuk meg. Készült azonban vidám, farsangi fotó és kifejezetten szexi, nyári jelenetet is megörökített a fotósom, Boros István."Lia a nyári fotók elkészítése közben érezte a leginkább: nem könnyű egy modell élete.
„Éppen csak langyos vízzel locsolgattak, úgyhogy vacogtam a stúdióban felállított medencében. Érdekes érzés volt, hogy kint repkednek a mínuszok, az emberek szaladgálnak karácsonyi ajándékok után, mi pedig próbáljuk imitálni a nyári hangulatot. Nem volt egyszerű, de a képek csodaszépek lettek  - szerény - , megért minden szenvedést” – nevetett a modell.


Kustánczi Lia oly annyira elégedett a végeredménnyel, hogy elhatározta, mostantól minden évben ad ki új naptárat
, s azt is elárulta, már remek ötletei vannak 2010-re.  Örömmel várjuk, esetleg a 13 holdhónap szerint is megmutathatná 13 arcát. Esetleg, ha hosszabb fotózást is bír 52 részletben mutathatná meg magát - kreatívan, a nő 52 arca címmel. Lehet ez mozaikszerű, puzzle típusú fotótár is, ahol a lelkes rajongók 2011-ben majd összeillesztik Liát a csuklójától a lábujjáig csodaszép képkockákból.


Naptár-fotók: Boros István
Ha valaki nem a kamionsofőrök öltözőjébe szánja a naptárat, hanem az íróasztalán is büszkén megmutatná, s életét szeretné magasabb történések sodrához is igazítani, ajánljuk figyelmetekbe Holnaptárunkat >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x