Korszakalkotó áttörés az orvostudományban - reanimálják...
Címlap / Showbiznisz / Korszakalkotó áttörés az orvostudományban - reanimálják dr. Greene-t!

Korszakalkotó áttörés az orvostudományban - reanimálják dr. Greene-t!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Ha kórházsorozat kerül szóba, akkor az emberek - általában kortól függően - a Kórház a város szélére, vagy a Fekete erdő klinikára gondolnak, de kétségtelenül legtöbbjüknek az a chicagoi kórház jut eszébe, ahol a világhírű E.R. című szappanopera játszódik. 

A régi arcok:
A hazánkban Vészhelyzet címen sugárzott nagysikerű sorozat 14 éve szögez több millió embert a TV képernyők elé minden áldott héten. Ki ne emlékezne arra, amikor a zöldfülű John Carter medikusként először lépett be az Illinois megyei kórház sürgősségi osztályának fotocellás ajtaján, hogy aztán a második évadtól kezdődően már dr. Carterként szórakoztassa a mindennapok verklijétől fáradtan esténként a fotelba huppanó népeket. Olyan „orvos-zseniktől” leste el a tudományt, mint Mark Greene, Doug Ross és Peter Benton. Akik később kapcsolódtak be a sorozat nézőinek milliói közé, azoknak ezek a nevek talán már semmit sem mondanak, hiszen egyikük sem játszik már a szériában. Carter mentora, Benton doktor kisfia ápolásával indokolta távozását, a szívtipró Ross dokit kis híján kirúgták, így inkább lelépett, de a legrosszabbul Greene doki járt, akit véglegesen kiírtak a sorozatból, ugyanis agytumorban meghalt. Nála szörnyűbb vége már csak utódjának dr. Romanónak volt, a sürgősségi osztály vezetőjének fejére zuhant egy helikopter. 


Az új generáció:
A befejező 15. évadhoz érkezett sorozat utolsó, két órásra tervezett epizódjában azonban a készítők szándéka szerint minden korábban népszerű figura újra a képernyőre kerülne. Vélhetően nem akarnak egy „bobijúing féle csavart” építeni a történetbe, egyszerűen arról van szó, hogy visszaemlékezések során kerülnek újra elénk a jól ismert arcok. Így a csatorna megmenekül attól a mindig is kényes helyzettől, hogyan élessze újra Mark Greene-t. A Cartert alakító Noah Wyle már bejelentette, hogy örömmel vállalja a felkérést, a Greene-t megformáló Anthony Edwards is benne van, ha megfelelő gázsit kap, amit felajánlana afrikai AIDS beteg gyerekek gyógyítására, és Eriq La Salla is visszatér, azonban a Ross dokit alakító George Clooney úgy tűnik még makacskodik egy darabig, bár Wyle elmondása szerint hajlik a dologra, és még ideje is lenne rá a befutott moziszínésznek. Meglátjuk jövő tavasszal – legalábbis ha az USA-ban élünk.

HarmoNet tipp: Hülyít, vagy tanít a Vészhelyzet?  >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x