Pikáns titkok! A Madden házaspár a telefonszexet kedveli
Címlap / Showbiznisz / Pikáns titkok! A Madden házaspár a telefonszexet kedveli

Pikáns titkok! A Madden házaspár a telefonszexet kedveli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Annak idején Demi Moore meztelen fotókat küldözgetett távol lévő férjének, így tartva ébren a másik érdeklődését, és pótolva a valódi együttlétet egy-egy forgatás alatt. Az izgalmas játékot mindketten nagyon élvezték, ám nekik még be kellett érni a polaroid fotókkal és a postával. A Madden házaspárnak jóval könnyebb dolga van a 21. században. 

A nimfomániás partikirálynő férj és gyerek mellett sem lett kevésbé kívánós – már ami a szexet illeti. Amióta házasságot kötött Joel Maddennel, Nicole Richie annyiban változott csak meg, hogy beéri férjével, ám étvágya továbbra is kielégíthetetlen. A házaspár hálószobájában soha nincs helye unalomnak, és Nicole szerencsésnek mondhatja magát: Joel mindenben partner, amit csak szexőrült neje kitalál. A baj akkor kezdődik, amikor egy időre el kell szakadniuk egymástól. Koncert, fellépés, vagy egyéb elfoglaltságok – nem tartanak a végtelenségig, ám Nicole még ezt a kis időt sem bírja ki férje nélkül. A bővérű hölgy ilyenkor ráveti magát a telefonra, és erotikus üzenetekkel bombázza kedvesét.

Szerencsére a technika nekik már lehetővé teszi, amit annak idején a Willis házaspárnak még nem: villámgyors sms és mms üzenetek segítségével Nicole és Joel a nap bármely időszakában képes egy jót szexelni. Telefonon. Nicole a lehető legmalacabb stílusban közli igényeit férjével, és hozzá képet is küld magáról. Joel ahogy tud, válaszol nejének, és szívesen részt vesz a kis játszadozásban, ami nemsokára olyan pornográf stílust ölt, hogy a gyakorlott versenyzőket is megpirongatná. A pár teljesen függővé vált a kis ketyerék segítségével létesített erotikus kapcsolatnak, olyannyira, hogy éjjel-nappal bombázzák egymást gátlástalan üzeneteikkel – kivéve, amikor a valóságba ültetik át az üzenetek tartalmát.

HarmoNet tipp: Hízókúrán a nimfomániás énekesnő - Fergie testhezálló szerepre készül >>

Mivel mindketten igen jól szórakoznak, és láthatóan boldog házasságban élnek, lehet, hogy példájuk követésre méltó
, és nem árt néha kipróbálni, hátha ez a tökéletes párkapcsolat egyik titka! Az egész csak Nicole testőrét zavarja, aki kénytelen végignézni az egészet, és szegény pasas hol zavarban van, hol kis gatyában (hogy klasszikusokat idézzünk). Apró bosszúként a kellemetlenségek miatt viszont megosztotta a nagyvilággal a Madden házaspár pikáns titkát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1827 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x