Világsztárokkal forgat a magyar rendező
Címlap / Showbiznisz / Világsztárokkal forgat a magyar rendező

Világsztárokkal forgat a magyar rendező

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Harmadik filmjét készíti Antal Nimród, magyar származású amerikai filmrendező, aki már első filmjével is hatalmas sikert aratott. 30 évesen forgatta a számtalan díjat nyert alkotást, amit nemsokára újabb követett, most pedig készül a harmadik, igazi világsztárokkal! 

Első filmjével, a Magyarországon készült Kontrollal 8 díjat nyert Antal Nimród. A budapesti metróban forgatott thriller egy csapásra siker lett, mára kultuszfilm. A 2003-as alkotást 5 évvel később követte az első hollywoodi alkotás, a Vacancy Kate Beckinsale-lel és Luke Wilsonnnal a főszerepben. A film 7,6 millió dollárt hozott az első hétvégén, és óriási sikert aratott. A horrorfilm azonban kiváltotta a kritikusok nemtetszését túlzott erőszakossága és brutalitása miatt. Ennek ellenére Antal Nimród meghódította az Álomgyárat, és még egy év sem telt el, amikor új filmhez foghatott. A készülő harmadik alkotásban, az Armoredben olyan színészek vállatak munkát, mint Jean Reno, Laurence Fishburne és Matt Dillon. Új filmje szintén a borzongatós műfajba tartozik, a thriller alap sztorija egy 10 millió dollárral teli pénzszállító autó, annak sofőrje és a rosszfiúk, akik szeretnék megkaparintani a lóvét. A bemutatót szeptemberre tervezik, és várhatóan az előző alkotásokhoz foghatóan hatalmas siker és különleges mű lesz.

Az amerikai születésű, magyar származású filmrendező az egyetlen, aki itthon és Amerikában is forgatott nagy költségvetésű stúdiófilmet. Bár még csak 35 éves, és eddig mindössze két filmet láthatott tőle a nagyközönség, máris a legsikeresebb magyar rendező, és ha harmadik filmje is az eddigiekhez mérten remekmű lesz, Hollywood legnagyobb rendezőinek sorába léphet.

HarmoNet tipp: Metrórekordok: Érdekességek a város alatti világból >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x