Friss nyuszikkal vigasztalódik a 82 éves háremtartó
Címlap / Showbiznisz / Friss nyuszikkal vigasztalódik a 82 éves háremtartó

Friss nyuszikkal vigasztalódik a 82 éves háremtartó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Hugh Hefner, a Playboy birodalom feje köztudottan a többnejűség híve. Hivatalosan ugyan egyetlen barátnőjét sem vette feleségül, ám luxusvillájában egyszerre három-négy barátnőt is tartott. Kedvence, az "első feleség" azonban nemrég elhagyta, példáját pedig a többiek is követték. A magára maradt idős playboy most kénytelen friss hús után nézni. 

Sokáig tagadta, hogy kedvenc barátnője, Holly Madison szakított vele, ám egy olyan híresség esetében, mint Hugh Hefner, semmit sem lehet sokáig titokban tartani. A Playboy alapítója és tulajdonosa, aki eredeti szakmáját tekintve repülőgép szerelő, híres villájában gyűjtötte a szebbnél szebb barátnőket. Az első számú „feleség” Madison – volt. A szőke hölgy ugyanis többet szeretett volna, mint a barátnő státusz, ám a megrögzött agglegény nem volt hajlandó feleségül venni kedvesét. Madison ezen kívül szeretne gyerekeket is, ám a Playboy birodalom urával nem lehet fészket rakni. Állítólag próbálkoztak, ám sikertelenül. "Az én sperma számommal ez nem lehetséges. Nagyon elkeseredett emiatt." –nyilatkozta Hefner. A hölgy ezért a szakítást választotta, amit a laptulajdonos sokáig tagadott, és tavaly ősszel elköltözött a Playboy villából. Hefner többi barátnője, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt nemsokára követte példáját, és ekkor már nyilvánvaló volt, hogy nem csupán a házasság és gyerekkérdés körül lehetnek problémák.

HarmoNet tiip: Háremtartók a modern luxus világában (sok képpel) >>

A magára maradt öregúr kénytelen volt újabb barátnők után nézni, hiszen hírneve megköveteli, hogy Pazar aranykalitkája ne maradjon lakók nélkül. Első számú jelöltje egy ukrán modell, Dasha Astafieva volt, akivel egy újévi partin össze is futottak. Hefner éppen a januári címlaplányt kereste, amikor megpillantotta álmai legújabb asszonyát. Dasha szó nélkül le is tolta neki a bugyiját, ám ennél többre nem volt hajlandó. Hefner most egy ikerpárra vetett szemet, Kristina és Karissa Shannonra, akik még csak 19 évesek! Ha így folytatja, Hefner nemsokára Faludy Gyuri bácsi rekordját is megdönti. Az ikrek állítólag már be is költöztek a megüresedett villába, és nemsokára követi őket a 22 éves Crystal Harrys is. Így a három, illetve hárem ismét teljes létszámmal üzemel – egy időre.

HarmoNet tipp: Az exhibicionista playboy nyuszi rátett még egy lapáttal - Dasha Astafieva közelről! (Izgalmas fotókkal!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2976 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x