Ronccsá törte kocsiját!
Címlap / Showbiznisz / Ronccsá törte kocsiját!

Ronccsá törte kocsiját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

45 millió forintot érő luxusautóját törte ripityára a bénázó labdarúgó. Cristiano Ronaldo, aki szenvedélyesen gyűjti a fényűző verdákat, most igazi különlegességet készített: Ferrariból "por se"-t, ahogy a régi szóvicc mondja. 

Edzésre igyekezett csütörtökön Cristiano Ronaldo, a Manchester United aranylabdás csatára, amikor a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a korlátnak csapódott Ferrari 599 GTB típusú sportkocsijával. A 45 millió forint értékű luxusautóból egy rakás roncs maradt, ám csodával határos módon az aranylabdás sztár nem sérült meg a balesetben. A rendőrök szerint kész csoda, hogy nem esett baja a focistának, mert az autó látványa alapján nem erre számítottak, amikor kiértek a helyszínre.
 


A piros Ferrari orra teljesen összetört,
200 méter hosszan törmelékkel borítva az úttestet. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, ám egyelőre még nem tudni, hogyan sikerült a korlátnak hajtania a csodacsatárnak. "Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt" – idézte a Sun magazin az egyik szemtanút. 
 
HarmoNet tipp: Cristiano Ronaldo költséges szenvedélye >>

Annyi bizonyos, hogy Cristiano Ronaldo nem ivott, alkoholtesztje negatív lett a helyszínen. A vizsgálat folytatódik, a rendőrség nem kommentálta a történteket, ám igen valószínű, hogy C. Ronaldo gyorsabban hajtott a kelleténél, és kisodródott az alagútban. A roncsot végül elszállították, a labdarúgót pedig csapattársa, a holland kapus, Van der Sar fuvarozta el edzésre, aki C. Ronaldo mögött hajtva maga is szemtanúja volt a balesetnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x