Lakatos Krisztián a konyhában is megasztár
Címlap / Showbiznisz / Lakatos Krisztián a konyhában is megasztár

Lakatos Krisztián a konyhában is megasztár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Hal a tortán második hetén a Megasztár énekesei bizonyíthatják főző tudományukat. Első este a swing imádó Lakatos Krisztián állt a tűzhely mögé. Az énekesről kiderült, eredetileg szakácsnak készült, így rutinosan készítette el menüjét. 

Lakatos Kriszitán a színpad után a konyhában is bizonyított, ami, mint kiderült nem véletlen. „Én az általános iskola után szakácsnak készültem, de végül a zene miatt lemondtam erről az álmomról. A főzés viszont örök szerelem maradt, rutinosan mozgok a konyhában.” – mondta az énekes, aki tárkonyos ragulevest, kétféleképpen elkészített pulykát és csokis kekszes édességet tett az asztalra.


Ezen a héten minden vendéglátó egy ismert zenekar dalát kell, hogy betanítsa társainak, sőt a Megasztárosok be is öltöznek esténként. Krisztiánnak a KISS zenekar jutott, így nem maradhattak el a jellegzetes jelmezek sem. Az énekesnek azonban ez nem volt elég, vendéget is hívott barátainak. „A családunk nagyon régóta jóban van Zámbó Árpiékkal, így jött az ötlet, hogy elhívom őt. Nagy mókamester és showman, gondoltam, jó bulit csinál majd és így is lett.” – mesélte Krisztián.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3277 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x