Szemlén a Született Lúzer - Pálfi György Ász pókere bejutott...
Címlap / Showbiznisz / Szemlén a Született Lúzer - Pálfi György Ász pókere bejutott a versenyprogramba

Szemlén a Született Lúzer - Pálfi György Ász pókere bejutott a versenyprogramba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A 40. Magyar Filmszemle versenyprogramjába bejutott a Született lúzer Ász póker című epizódja. Pálfi György szemle-díjas Taxidermiája után ezúttal a kisjátékfilmek között száll versenybe a különleges haláleseteket feldolgozó HBO sorozat történetének rendezésével. 

A 40. Magyar Filmszemle zsűrije közzé tette az idei versenyprogramba jutott filmek listáját. A Taxidermia rendezője, Pálfi György ismét a legjobbak közé került, ezúttal Ász póker című kisjátékfilmjével száll versenybe.


„Nagyon örülök, hogy jónak ítéltetett a film, bár egyúttal meg is lepett a döntés. Nem gondoltam, hogy az Ász pókerrel bejutok a Magyar Filmszemlére, mert szerintem ez a történet stílusa miatt inkább a televízióban, nagyközönség előtt él igazán. Egy megírt forgatókönyv alapján, egy adott stílusnak kellett megfelelni, amit persze úgy valósítottam meg, hogy legyenek rám jellemző dolgok is a filmben.” – mondta Pálfi György, rendező.


Az HBO Született lúzer című sorozatának története Horn Béláról szól. A férfi sportpályafutása egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően leáldozott. Új szenvedélyének a pókert választotta, amihez igazából csak lelkesedése van, tehetsége nincs. Béla egyre kevesebbet foglalkozik feleségével és gyermekeivel, csak a póker-világbajnokság lebeg a szeme előtt. A történet főszereplője Brunner Márta, aki három gyermeknek ad életet Pálfi alkotásában. Hogy hogyan végződik a történet, azt bárki megtudhatja, aki a 40. Magyar Filmszemlén megnézi az Ász pókert. Hamarosan az is kiderül, hogy Pálfi György és a Született lúzer örülhetnek-e egy szemle-győzelemnek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2619 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x