Kendra Wilkinson kitálalt! Titkok a Playboy birodalom uráról...
Címlap / Showbiznisz / Kendra Wilkinson kitálalt! Titkok a Playboy birodalom uráról

Kendra Wilkinson kitálalt! Titkok a Playboy birodalom uráról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Elköltözött a Playboy villából a luxushárem egyik régi lakója. Kendra Wilkinson végre új életet kezd, és ezt rögtön néhány leleplező nyilatkozattal és titkok kitálalásával kezdte. A Playboy birodalom urának háremhölgye meglepő dolgokat állít. Vagy nem is annyira meglepőeket? 

Nemrég ismerte el Hugh Hefner, hogy szakítottak első számú kedvesével, Holly Madisonnal.

HarmoNet tipp: Ciki kép Hollyról itt>>

A háttérben meglepő okok bújtak meg: Holly gyereket szeretett volna, ám az idős háremúr nem volt képes babával megajándékozni kedvesét. Holly végül a szakítást választotta, hogy új életet kezdhessen, és családot alapíthasson. Nemsokára a villa többi lakója is így döntött, és Holly után távozott Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson is. Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a 82 éves média guru nem férfiúi teljesítményével tartja maga mellett hölgyeit, és ez a feltételezés most bizonyosságot nyert.


Az utolsónak távozó Kendra Wilkinson mihelyst kitette a lábát az aranykalitkából, máris leleplező nyilatkozatot adott. Ezek szerint ő és a többi lány csak amolyan parti kellék és lakásdísz szerepet töltöttek be Hefner mellett, akinek esze ágában sem volt szexuális kapcsolatot létesíteni hölgyeivel. Ha a lányok ilyesmire vágytak, akkor bizony szökniük kellett.

Kendra elmondta, hogy ő is számos alkalommal meglógott a villából, hogy másutt keressen magának örömöket. Mostani kedvesével, egy baseball játékossal is egy ilyen alkalommal ismerkedett meg. Elmondása szerint Hefner leginkább úgy viselkedett velük, mint egy jóságos nagypapa, és igen bőkezűen hálálta meg a lányok szolgálatait.

Kendra bevallotta, hogy egész életére hálás lesz Hefnernek, aki megalapozta a lány jövőjét, és cserébe végül nem is kért sokat. Bár ki tudja, milyen érzés élő lakásdísznek lenni?

Tudj meg többet a szépségfarmok kitenyésztett szextárgyairól itt >>

HarmoNet tipp: Hefner, a milliárdos hárem úr >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 26134 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x