Afrikai harcsa a tortán? Kovács Áron újra színre lép
Címlap / Showbiznisz / Afrikai harcsa a tortán? Kovács Áron újra színre lép

Afrikai harcsa a tortán? Kovács Áron újra színre lép

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Hal a tortán Afrika hetének első estéjén egy már rutinosnak tűnő szakács, Kovács Áron látta vendégül a csapatot. A műsorban harmadszor feltűnő televíziós most először főzött egyedül, mely többek között egy ronda, ám finom vaníliás desszertet eredményezett. 

A Hal a tortán adásai afrikai hangulatban készültek. Hétfő este a Sztárok a fejükre estek műsorvezetője, Kovács Áron volt a házigazda, nem először. Áron ugyanis már harmadik alkalommal állt a tűzhely mögé a kamerák kereszttüzében.


„Most főztem harmadszorra a Hal a tortán-ban, de ez az első eset, amikor teljesen magamra hagyatkoztam. Ilyen tekintetben egy apró jellegű fejlődés figyelhető meg, de még mindig nem mondanám, hogy bármihez is értek a konyhában.” – mesélte Kovács Áron. – „Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezúttal sem voltam egyedül, egy majom volt mellettem, de ő inkább hátráltatott a munkában.” – ismerte el a műsorvezető.


A menü nem tükrözte az afrikai ízeket, szendvicsfalatkák, fasírt és krumplipüré várta Liptai Claudiát, Csősz Bogit, Fekete Lacit és Lakatos Márkot. „Szerintem a főétel nagyon finom lett, büszke voltam magamra. A desszert is ízlett, jól sikerült, csak elég rondán nézett ki a vaníliás, piskótás, banános finomság. Én igyekeztem lekapcsolni a villanyt, hogy mindenki csak az ízekre figyeljen, de nem sikerült.” – viccelődött Áron, aki zenekarával afro fizurás parókát öltve szórakoztatta vendégeit a vacsora végén.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x