Fruzsi és Ben összeköltöztek!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fruzsi és Ben összeköltöztek!

Fruzsi és Ben összeköltöztek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Nagy lépésre szánta el magát a VIVA műsorvezetője és kedvese: a szerelmespár az év elején úgy határozott, szorosabbra fűzik kapcsolatukat, és összeköltöznek! Ben és Fruzsi immár minden reggel együtt ébrednek, kezdik megszokni egymás jó és rossz szokásait, sőt, az énekesnő már azt is megtanulta, milyen párja kedvenc kávéja. 


Rendezvénynaptár
Ben és Kovácsovics Fruzsi kapcsolata csak néhány hónapja kezdődött, de máris nagyon szoros lett.  A pár teljesen egy hullámhosszon van, megértik egymást a munkában és a magánéleti kérdésekben egyaránt. Nem csoda hát, hogy néhány hónap után úgy döntöttek, összeköltöznek.


„Szinte mindig egyikünknél voltunk, vagy Fruzsiéknál Maglódon, vagy az én lakásomban. Kétlaki életet éltünk,folyton táskákkal közlekedtünk  – mesélte Ben. – Hiszen mindent együtt csinálunk, ezért is döntöttünk úgy, hogy itt az ideje annak, hogy megtegyük ezt a lépést: összeköltözünk!


A fiatal pár cuccai nehezen férnek el a budai lakásban, de lassan mindennek meglesz a maga helye, ahogy kialakul a napirend is. Fruzsi például már megtanulta, hogyan készítse el Ben kedvenc kávéját, bevásárolni együtt járnak, a mosás pedig többnyire az énekesnőre marad, míg a VIVA műsorvezetője szívesebben vállalja magára a takarítást. 
 
[ 2874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x