Ganxta a hátsóját is megmutatta
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ganxta a hátsóját is megmutatta

Ganxta a hátsóját is megmutatta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Ganxsta Zolee élő adásban letolta a nadrágját. A rapper a VIVA TV Interaktív műsorában fogta magát, és egy hirtelen ötlettől vezérelve kigombolta, majd levetette farmerját. 

 

Rendezvénynaptár
Hirtelen megfagyott a levegő VIVA TV stúdiójában, amikor Ganxsta Zolee elkezdett vetkőzni. A szabad szájú rappar azonban nem lépte túl a 12-es korhatárt: csak a nadrágját tolta le, hogy megmutassa combján lévő tetoválását.


Az Interaktív műsorában Ada sztárvendégei Majka, Ganxsta Zolee és Tóth Gabi barátja, az Anti Fitness Clubból ismert Balázs voltak. A műsor háziasszonya megkérte a zenészeket, hogy mutassák meg kedvenc tetoválásaikat, és meséljenek keletkezésükről. Ganxsta Zolee egy teljes műsort kitöltő előadást tarthatott volna, hiszen egész testét varrások borítják, de a rapper csak a számára legkedvesebb tetoválásokat emelte ki, köztük a Spongya bob figurát ábrázoló tetkóját, ami történetesen a combjára lett varrva. A zenész gondolkodás nélkül kigombolta nadrágját és megmutatta a tetoválást.  Ada hirtelen megijedt, hogy a zenész levetkőzik. „Az alsónadrág maradjon” - szólt rá a műsorvezető vendégére, aki nem borzolta tovább a kedélyeket, és miután eldicsekedett a varrattal, felöltözött.

 
 
[ 2805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x