14 millióért adta el életrajzát a popsztár
Címlap / Showbiznisz / 14 millióért adta el életrajzát a popsztár

14 millióért adta el életrajzát a popsztár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Britney Spears életéről nem egy könyv jelent már meg, ám ezek egyike sem hivatalos életrajz volt. Mivel az énekesnőnek igen jól jön egy kis plusz pénz, most eladta életrajzát - rekordösszegért! Hiába, a lecsúszott popsztár iránt még mindig nagy az érdeklődés. 

Azt már tudjuk, hogy nem tud énekelni, és testdublőrt használ. Azt is, hogy elvileg túl van egy sikeres elvonón, és szakított zűrös kapcsolataival. Az sem újdonság, hogy házi pornófilmet forgatott, és szinte minden pénzét elszórta, ami megmaradt, arra apja vigyáz. Sőt, az sem hír, hogy a bíróság határozatlan időre felügyelet alá helyezte, és a gyerekeit elvették tőle. Ezek után vajon mi az, ami újdonság lesz Britney készülő hivatalos életrajzában? A beharangozás szerint ütős sztorik lesznek a könyvben, és minden valóságos, hiteles forrásból: Britney naplóiból. Az énekesnő gyerekkora óta vezet naplót, és mai napig őrzi az összest. Sokan vagyonokat adnának azért, hogy ezekbe a naplókba belepillanthassanak, és Britney nem is csinált rossz üzletet, amikor a könyv jogát eladta potom 14 millió dollárért! Ennyit nem igazán fizettek még egyetlen életrajzi műért sem. Természetesen a könyv szigorúan a naplók alapján készül, és az egész világ kíváncsian várja, vajon milyen titka maradt még a popsztárnak?

HarmoNet tipp: Az átváltozás mestere - Naomi mindent kipróbál! >>

Britney, akinek csillaga a sikeres nagy visszatérés ellenére leáldozóban van, a jövőben könyveiből óhajt megélni. Viharos élete és híres ismerősei valamit számos kapcsolata bőven szolgálnak témával, neve önmagában elég ahhoz, hogy a könyvek rekordpéldányban keljenek el. Ám ez a fejőstehén is kiapad majd egyszer, vajon akkor mihez kezd a botrányhősnő?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1272 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x