Fekete Laci vadas marhával várta vendégeit
Címlap / Showbiznisz / Fekete Laci vadas marhával várta vendégeit

Fekete Laci vadas marhával várta vendégeit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Hal a tortán Afrika hetének záró estéjén Fekete Laci állt a tűzhely mögé. A nagyétkű sztárszakácsról kiderült, nem csak az evéshez, hanem a főzéshez is ért. Igaz, a zöldségeket és a levest feleslegesnek tartja az erőművész, azért vendégeinek nem kellett hiányolni ezeket a fogásokat sem. 

A Sztárok a fejükre estek csapata péntekre már túl volt a nyers fasírton, afrikai fogásokon, sült pisztrángon. Egyetlen kérdés maradt: Fekete Laci csak enni tud vagy főzni is? „Én nagyjából tizenöt húsz féle ételt el tudok nagyon finoman készíteni. Igaz, hogy évente csak egy-két alkalommal állok a konyhába, hogy én csináljak ebédet a családnak, de nem esek kétségbe, ha főzni kell. A fiam elkísért vásárolni, illetve segített előkészíteni az alapanyagokat, de mindegyik ételt én készítettem.” – vallotta be Fekete Laci, aki első fogásnak levest tesz az asztalra, amiből ő nem eszik, hiszen felesleges ételnek tartja, hiszen az „csak víz”.


A vendégek meglepődtek, hogy Laci készítette a menüt, melynek fő fogása vadas marha volt zsemlegombóccal. „Már gyerekkoromban ellestem egy-két fogást édesanyámtól és a nagymamámtól. Volt olyan, hogy 12 évesen én főztem ebédet, rakott palacsintát. Én úgy érzem, ízlett a vacsora Claudiáéknak, a zsemlegombócot külön megdicsérték.” – mesélte Fekete Laci.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2426 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x