Palotás Petra megmutatta kislányát
Címlap / Showbiznisz / Palotás Petra megmutatta kislányát

Palotás Petra megmutatta kislányát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Palotás Petra anyaszerepben tündököl! A műsorvezető kislánya január 8-án látta meg a napvilágot Hamburgban. Azóta a boldog anyuka élete teljesen megváltozott: minden a pici körül forog. Bora baba érkezése a napilapok életét is felpezsdítette, sokan azt írták, hogy a jóval később érkezett. 

A kis Bora nagy babaként született, gondozásában a papa, Mirko is segít.
- Félreértésre az adhatott okot, hogy a felvételek alapján, mert hogy nagy baba, a drága picit hamarabbra saccoltuk. Nekem volt egy személyes okom, tudat alatt szerettem volna ha esetleg picit korábban megérkezik, hogy édesapám megélje, és a kezében tarthassa egyszer, ez sajnos nem sikerült, de azért érzem, hogy apu itt van velünk minden pillanatban.

Bora természetes úton jött világra Hamburgban, és a büszke apuka is végig ott volt a szülésnél. A köldökzsinórt is ő vágta el. A család egyelőre Németországban él és a bébi körüli teendőkből Mirko is kiveszi a részét, de Petra anyukája is sokat segített, aki több hetet is kint töltött lányával.- Vannak olyan pillanatok, amikor hihetetlen logisztikai szervezést igényel még így is, hogy van segítségem, hogy az ember hajat mosson, fürödjön, vagy megigya a reggeli tejeskávét, de azt hiszem, hogy ez mind ezerszeresen megéri, hogyha az ember ránéz erre a kis angyalra.


Mivel Petra férje német, nem volt könnyű a névválasztás. A műsorvezető mindenképpen magyar nevet szeretett volna adni kislányának, így a Bora mellett döntöttek, ami sokak meglepetésére a Borbála rövidített változata. A csöppség így lett Bora Reich, aki apukájától is anyukájától is örökölt vonásokat.

RTL Klub
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x